Biz i Polen ved mig (Søren Christensen) tilbyder en lang række af ydelser i forbindelse med det polske marked. For det første tilbyder jeg Business i Polen konsultrådgivning, som er for dig som har enkelte spørgsmål ang. det at lave forretning i Polen. Det kan foregå både 1-1, men jeg tilbyder også konsulentrådgivning til teams.Konsulentrådgivning om det polske marked

For det andet tilbyder jeg også et længere start up forløb, når du og din virksomhed vil starte op på det polske marked. Men gerne vil have en erfaren business konsulent med Polen som speciale. Således I undgår de “fælder” som der kan være på det polske marked.

Rådgivning og praktisk hjælp vedrørende IT projekter

Mange firmaer outsource deres IT til Polen og det med god grund. Jeg har et meget stort netværk og især indenfor dette område. Det skyldes blandt andet, at jeg også er B2B IT konsulent i Polen og har arbejdet indenfor området i en lang årrække.

Så har du et IT projekt stort eller mindre som du enten gerne vil have placeret i Polen eller vil finde IT udviklere til og fra Polen eller Ukraine med flere. Ja, så kan jeg hjælpe med det. 

Jeg skriver også Ukraine med flere. da mange ukrainske og personer med andre nationaliteter indenfor IT område har valgt at slå sig ned i Polen (ekstern link).

Få polske underleverandører med min hjælp

Leder du efter på en polsk systue eller måske en polsk fabrik til at producere dit produkt eller en anden polsk (under)leverandør? I så fald kan jeg også hjælpe din virksomhed med det, herunder at rådgive dig så du ikke får problemer desangående.

Din salgs agent på det polske marked

Hvis du har et eller flere produkter og/eller services som du gerne vil have på det polske marked. Men du vil gerne sparer tid og penge, ved ikke at start op selv i Polen?  I så fald kan du bruge mig som salgs agent i Polen. Jeg har ved hvor og hvordan produkter og services relativt nemt kan sælges i Polen.

Har ovenstående din interesse, så læs mere på undersiderne som jeg har linket til. Du og dit firma er også mere end velkommen til, at kontakte mig får flere informationer om mine service ydelser herunder om pris med videre.