Webinarer om at lave forretning i Polen

En af de services, som Biz i Polen og dermed jeg (Søren Christensen) tilbyder, er udover rådgivning om det polske marked, Webinarer om forskellige emner vedrørende det at gøre forretning i Polen.Webinarer om at lave forretningi Polen

Jeg vil ikke “kun” dele ud af mine mange og egne erfaringer fra, at bo og drive virksomhed her i Polen siden 2008. Men jeg vil også nu og da have en eller flere lokale eksperter indenfor deres felt, til at deltage i webinarerne.

Webinarerne er for alle, der er interesseret i erhvervslivet i Polen og især for iværksættere og virksomheder, der ønsker at starte op eller udvide til det polske marked.  Før hvert webinar vil der i øvrigt være en detaljeret dagsorden for det pågældende webinaret.’

 

Hvordan kan jeg få adgang til webinarerne?

Du skal bare tilmelde dig det gratis nyhedsbrev her på websitet, du skriver dig op via den pop-up i højre side af websitet eller her. I nyhedsbrevet skriver jeg når tilmeldning er klar. Som modtager af nyhedsbrevet, får du desuden også gratis den skrevne guide De 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen som er på lidt over 5 sider.

Ved at være på mailinglisten, får du også anden relevant info, f.eks. når der er nye artikler vedr. at lave forretning i Polen. En anden måde er, at følge Biz i Polen på de sociale medier. Du finder dem ved, at klikke på ikonerne allernedest på siden.

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?

elementum felis leo. ultricies eleifend odio at Aliquam non