Et godt netværk er vigtigt i alle lande rundt om i verden, men jeg tror på, at det er endnu vigtigere i Polen og endnu mere, hvis du er en expat. Det er mit indtryk efter at have boet i Polen i så mange år. Webinar og foredrag om networking i Polen – the does and don’ts

I dette foredrag vil jeg blandt andet fortælle om:

* Hvorfor er et netværk ekstra vigtigt i Polen?

* Hvad er et godt netværk i Polen?

* Hvor man kan netværke i Polen?

* Hvordan bruger jeg mit netværk?

* Sådan bliver du ved med at gøre dig selv interessant for dit netværk?

* Hvordan man opfører sig i netværk i Polen.

Jeg vil i de 30-40 min foredraget sidst komme med interessante og underholdende eksempler fra mit eget liv her i Polen. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål i 15-25 min.

Det kan også meget nemt kombineres med et af mine andre foredrag, især forretning i Polen – do’s and don’ts foredrag.

Flere detaljer om dette foredrag/webinar

Ligesom de andre foredrag jeg tilbyder, kan dette afholdes enten på engelsk eller på dansk plus enten offline eller via et webinar. Hvis du har brug for flere detaljer vedrørende dette foredrag er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig og skrive til mig på info@bizipolen.dk for at booke mig.

Rådgivning vedrørende netværk i Polen

Hvis du allerede har brug for information om, hvordan og hvor du kan netværke i Polen, kan du bestille en tid, hvor jeg kan hjælpe dig med dette forretningsområde i Polen. Du kan også læse om mine øvrige konsulentydelser inden du bestiller tid. Mere over kan du gøre som jeg og følge erhvervslivet i Polen ved, at læse erhvervsnyheder fra Polen.