Verdensomspændende solcelle producent nu på det polske marked

Verdensomspændende solcelle producent nu på det polske marked august 19, 2020Skriv en kommentar
Verdensomspændende solcelle producent nu på det polske marked

Flere og flere forbrugere i Polen ønsker organiske varer og samtidigt stiger interessen for solcelle energi og det vil en verdensomspændende producent nu drage fordel af. Således er de nu på det polske marked, oplyser de i en pressemeddelse i denne uge.

Der er tale om solcelle virksomheden Photon Energy, som er et Amsterdam-baseret globalt solcelleløsnings- og serviceselskab.

”Efter næsten et års detaljeret markedsanalyse og intensive forberedelser går Photon Energy ind i det hurtigst voksende og største solcelle marked i Central og Østerrupa regionen med det formål at implementere sin integrerede forretningsmodel – der dækker hele livscyklussen af et solcelleanlæg.”hedder det blandt andet i udtalelsen.

Polsk landechef allerede ansat

Photon Energy udtaler endvidere; “Polen er det mest lovende marked for solcelleenergi i Europa.” Maciej Górski, et tidligere bestyrelsesmedlem i Enea power og administrerende direktør for PGE Energia Odnawialna, er blevet udnævnt til selskabets landechef og dermed selvsagt med ansvar for det polske marked.

Virksomheden vil drive sine aktiviteter på det polske marked gennem sit fuldejede datterselskab Photon Energy Polska, der har hovedkontor i Warszawa, og er i øjeblikket i gang med at lancere sine drifts- og vedligeholdelsestjenester i Lodz.

Solcelle virksomheden er på Warszawas fondsbørs

Photon Energy er blevet noteret på NewConnect, der drives af Warszawa Fondsbørs (WSE) uden for det regulerede marked som et alternativt handelssystem siden 2013. I Juli meddelte virksomheden, at det havde forelagt et prospekt til den hollandske reguleringsmarked for finansmarkedet, så de kunne flytte til WSE’s hovedmarked.

Photon Energy’s beslutning om at investerer voldsomt i det polske solcellemarked er en af ​​en lang række aktiviteter, som viser at Polen mere og mere vender sig imod denne vedvarende energi løsning.

Photon Energy har sit hovedkontor i Amsterdam og har kontorer andre steder i Europa samt i Australien. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2008 og har siden bygget og i driftsat solenergianlæg på to kontinenter med en samlet kapacitet på over 80 MWp, hvoraf 60,6 MWp hører til deres egen portefølje.

Mange milliarder af Zloty investeres i vedvarende energi i Polen

I begyndelsen af ​​Juni afslørede administrerende direktør for det polske gas- og olieselskab PGNiG Jerzy Kwieciński, således selskabets planer om at investere ikke mindre end 4 mia. Zloty  i udviklingen af ​​sektoren for vedvarende energikilder i landet.

Han sagde, at PGNiG-gruppen vendte sig mod grønne vedvarende energikilder, både de klassiske og vind-, sol- samt alternative brændstoffer. Selvom virksomheden primært skal fokusere på biomethan og brint, vill de være på udkig efter attraktive og rentable projekter inden for solcelle og vindmølleparker indenfor  de næste par år.

Solenergi i Polen er en god investering

Desuden sker der også store fremskridt i solcelle teknologien også i Polen. Saule Technologies, som er en højteknologisk polsk start up. De arbejder med solceller som er baseret på  perovskitematerialer.

Det polske firma arbejder på en elektrisk bil eller en smartphone som skal drives via solceller som er tynde som et hår. Med andre ord er dette område også et område, hvor det forventes at give et stort økonomisk afkast.

Vil du have det i det område på det polske marked, kan du booke en konsulentrådgivningsession i dag og jeg vil kunne hjælpe dig og din virksomhed godt på vej.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?