Uofficielt: intet fald i infektioner snart og Polen vil lukke helt ned igen

Uofficielt: intet fald i infektioner snart og Polen vil lukke helt ned igen oktober 27, 2020Skriv en kommentar
Uofficielt: intet fald i infektioner snart og Polen vil lukke helt ned igen

Barer og restauranter er nu lukket i hele Polen, grundet det øgede antal COVID-19 dog infektioner. Dog kan sidstnævnte udbringe deres mad. Men andre brancher i Polen kan blive ramt, da polske regeringskilder ifølge flere medier, odtaler at Polen kan blive lukket helt ned igen. Det skete tilbage i foråret og gav Polen en kraftig økonomisk lussing.

Fuld nedlukning af Polen Fredag?

Endnu en fuld nedlukning vil uden tvivl igen, give det polske erhvervsliv store økonomisk udfordringer og det samme for Polens nationalkønomi. Nogle polske medier skriver, at det allerede kan komme på tale fra Fredag i denne uge, såfremt antallet af personer med Corona infektioner ikke falder. Det skal regerngskilder have udtalt til Dziennik.pl, skriver Onet.

I et længere interview med tabloid avisen fakt, udtaler den polske sundhedsminister også, at det kan komme på taler. Såfremt at tallene for folk med COVID-19 infektioner fortsat vil stige dratisk. Antallet af indlagte er nemlig også stedet og de polske myndigheder har oprettet nødhospitaler både på stadion i Poznan samt på nationalstadion i den polske hovedstad, Warszawa.

Sundhedsministeren er dog ikke så konkret, hvad angår fra hvornår man præcist evt. kan forvente en evt. fuldkommen nedlukning af det polske samfund igen. Grundet det øgede antal infektioner.

Sorte zoner i Polen på vej?

Den polske regering har tidligere delt Polen op i rød og gule zoner ang. restriktioner. Rød er de områder i Polen, hvor der er blevet indført de skrappeste restriktioner og hele Polen er pt. i rød zone.

Der er desuden også vedholdende rygter om, at regeringen planlægger at tilføje endnu en kategori; sorte zoner. Det skal så være områder med flest persomer med virus infektioner og med endnu skrappere krav fra myndighederne end i den røde zone.

Årsagen skal være den, at myndighederne ikke ønsker, at lukke hele Polen ned, hvis det kan undgås. Det vil som tidligere nævnt, koster Polen dyrt både på nationaløkonomisk plan, men også for forretningslivet i Polen samt folks privatøkonomi.

Mange ser derfor med ekstra spændning og ængstelse på infektionstallet i de komme dage. Heldigvis har tallet både de sidste par dage været for nedadgående, så lad os håbe det bliver en vedvarende tendens.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?