Øg dit salg – hyr mig som salgsagent i Polen

Polen har som bekendt en befolkning på cirka 38 millioner mennesker. Det er et kæmpe marked og tilmed et voksende marked, ikke mindst hvad angår online handel. Desuden er Polen et af Danmarks nabolande. Dette til trods, er der mange virksomheder (ikke mindst danske) som starter ud i andre lande og ofte helt undgår at komme ind på det polske marked. Salg mere få væskt i salget hyr salgsagent i Polen

Det kan skyldes flere forhold, det kan være at man ikke har det rette netværk og ikke helt ved hvordan man skal gribe det an. Ikke mindst grundet sproget til trods for, at flere og flere taler engelsk i Polen. En anden årsag kan være, at det enkelte firma synes der er for mange omkostninger forbundet med, at åbne op på et nyt marked. Især hvis man er en mindre virksomhed.

Meget af dette kan ordnes ved, at have en salgsagent i Polen og det er en service som jeg også tilbyder. Jeg ved hvor du og din virksomhed bedst kan sælge jeres produkter og services i Polen og hvad man skal holde sig for øje, når man sælger i Polen.

 

Stor erfaring med det polske marked

Det skyldes det forhold, at jeg har boet i Polen siden foråret 2008 og i 3 forskellige regioner i Polen. Desuden har jeg drevet forretning i Polen i flere år. Begge dele har bådet givet mig en stor viden om de polske forretningsforhold samt et meget stort og voksende netværk i Polen. 

Salgsagent som “kun” sælger kvalitet i Polen

Som salgsagent i Polen sælger jeg “kun” produkter og services som jeg kan stå indenfor. Derfor skal det være af en vis kvalitet og jeg vil desuden være sikker på, at det vil have en reel chance på det polske marked. Det både for din virksomheds skyld og for min egen.

Pris og andre praktiske detaljer

Som udgangspunkt tager jeg blot en vis procentdel fra salget af et produkt og/eller service. Dog kan der være udgifter for eksempel rejseudgifter, som jeg forventer helt eller delvist dækket. Dette fastsættes naturligvis i vores forhandlinger og i en skriftlig aftale. Således at der ikke opstår nogen form for misforståelser. Du er selvsagt mere end velkommen til, at kontakte mig for flere oplysninger angående ovenstående mv. 

Konsulentrådgivning også en mulighed

Vil du åbne en afdeling i Polen, men mangler konsulentrådgivning, for at undgå de fleste fejl og få en god start på det polske marked? Ja, så tilbyder jeg også det. Endvidere hjælper jeg også firmaer med, at finde underleverandører i Polen samt give konsulentrådgivning desangående. 

Interesseret i det? I så fald kan du book det på den engelske udgave af min hjemmeside.