Sådan følger du let de polske business nyheder

Sådan følger du let de polske business nyheder juli 11, 2020Skriv en kommentar
Sådan følger du let de polske business nyheder

Når du er iværksætter eller er en del af en virksomhed, er det vigtigt regelmæssigt at følge med hvad der foregår i din branche og i erhvervslivet generelt.

Det gælder naturligvis også, når du gør forretninger i Polen eller er interesseret i det. Men hvor kan du få dine polske business nyheder fra? Jeg vil fortælle om det i dette blogindlæg og hvor jeg kan følge nyheder om Polen generelt.

Polske business nyheder på engelsk

Der er for nu at underdrive, ikke mange steder du kan læse om polske business nyheder på dansk, bortset fra på bizipolen.dk. Polennu er en af dem, men de skriver generelt om Polen og den side kan jeg varmt anbefale. Eftersom den giver et godt indblik, i de polske forhold.

Men der er mange muligheder for, at holde sig opdateret om det polske marked. Der er nemlig efterhånden mange hjemmesider mv. som skriver polske business nyheder på engelsk.

Den mest kendte er nok Warszaw Business Journal, som dagligt skriver på engelsk om hvad der rør sig i det polske forretningsliv. Hvis du taler tysk, kan du prøve at tjekke Warszawa Business Journals på tysk ud. Den hedder Polen Am Morgen.

Poland Today er en anden mulighed, hvis du vil have nyheder om polsk forretningsliv, men bemærk at de også skriver om andre emner vedrørende Polen. Det samme gør sig gælder for PAP , der er det polske presseagentur som også dækker verdensnyheder, men set udfra et polskt synspunkt.

En betalt løsning er Polish News Bulletin, hvor du via et nyhedsbrev får forretningsnyhederne fra og om Polen. De tilbyder også andre nyhedsservices omhandlende Polen.

Biz i Polen leverer polske forretningsnyheder på dansk

Biz i Polen vil regelmæssigt også dele polske forretningsnyheder på dansk og det vil ikke kræve et Biz i Polen VIP medlemsskab.  Der er nemlig allerede mange andre fordele ved at være Biz i Polen VIP medlem.

Men sørg for at følge Biz i Polen på de forskellige sociale medier, så går du ikke glip af nyheder som kan være vigtige for dig og din virksomhed. Du finder de forskellige sociale medie profiler, i bunden af denne side.

Let at oversætte polske businessnyheder til engelsk

Der er selvfølgelig mange kilder til polske businessnyheder på polsk. Men disse websteder kan ganske let oversættes til engelsk, hvis du ikke kan polsk. Hvis du bruger Chrome eller Firefox, kan du få Google translate til at oversætte via et add-on, så du kan læse nyhederne på engelsk. Oversættelsen er endnu ikke helt perfekt, men den er meget forståelig og meget meget bedre end for kun få år siden.

Du kan naturligvis også prøve, at oversætte det til dansk. Men trods en markant forbedring er der fortsat mange fejl i oversættelserne fra polsk til dansk eller omvendt. Så brug den engelske oversættelse.

Polske websites, hvor du blandt andet kan bruge denne løsning er; TVN24biz, Businessinsider, Bonnier, Forbes.

Andre typer af polske nyheder på engelsk

Hvis du også gerne vil læse om og se nærmere på andre emner om Polen på engelsk, er der flere muligheder. TVN24 tilbyder nyheder på engelsk, og førnævnte PAP tilbyder også daglige artikler på engelsk. Det samme gør avisen Wyborcza og Notes from Poland.

Jeg håber at dette blogindlæg vil hjælpe dig, når du har brug for nogle nyheder fra Polen og især hvad angår businesssnyheder fra Polen.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?