Sådan finder du information på polske virksomheder online i 2022

Sådan finder du information på polske virksomheder online i 2022 september 1, 2022Skriv en kommentar
Sådan finder du information på polske virksomheder online i 2022

Når du handler med en anden virksomhed etc. kan det være godt at tjekke nogle oplysninger om virksomheden også hvis det er en virksomhed der er i udlandet. Men hvordan gør man det, når det er polske virksomheder? I videoen ovenfor viser jeg på engelsk, hvordan du gør det meget nemt

Søg efter polske virksomheder online

Som du kan se i videoen, er der en polsk .gov hjemmeside, hvor du kan søge efter et polsk firma og endda på engelsk.

Du behøver ikke have alle oplysninger om virksomheden, når du søger efter den. Hvis du fx. har kun NIP-nummeret (NIP er momsnummeret i Polen) eller måske kun Regon-nummeret (dette er til statistiske formål), så er det ok, men selvfølgelig, jo flere oplysninger du har om virksomheden, jo bedre.

Vil du have hjælp til det, er du velkommen til at kontakte mig evt. via email på info@bizipolen.dk også hvis du gerne vil bruge mine andre konsulent services og/eller tilbud om foredrag samt webinarer. mv.

Også andre polske databaser

Der er også andre databaser online, hvor du kan søge efter information om polske virksomheder. Jeg viser links i videoen. Du kan finde hjemmesiden, som jeg viser i videoen ovenfor lige her.

Hvis du gerne vil se flere videoer og andre videoer om at drive forretning i Polen, så abonner på min youtube-kanal.

Deltag GRATIS i Business i Polen fællesskabet

Du kan også få mere gratis information om at drive forretning i Polen og netværke på Facebook i min Business in Poland mastermind-gruppe. Du får eksklusivt indhold plus andre fordele såsom 20 min gratis strategirådgivning i stedet for de normale 15 min som du kan booke her (bemærk venligst: på min engelske hjemmeside). Bare husk at acceptere gruppereglerne på Facebook, når du anmoder om at blive medlem af gruppen. Det er helt GRATIS!

Husk også, at jeg hver dag skriver nyhedsartikler om erhvervsnyheder fra Polen. Følg Biz i Polen på de forskellige sociale platforme. Du finder links i nederst på siden.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?