Sådan finder du de billigste shipping priser i Polen

Sådan finder du de billigste shipping priser i Polen februar 28, 2021Skriv en kommentar
shipping priser i Polen

I dette meget lange og detaljeret blogindlæg viser jeg dig, hvordan du kan spare penge på din forsendelser i eller til/fra Polen. For når du har din egen virksomhed, og især hvis du sælger produkter, er det meget vigtigt at se nærmere på dine omkostninger inklusive dine shipping priser. Det er selvfølgelig også tilfældet, hvis du driver forretning på det Polske marked.

Jeg linker til hver hjemmeside som jeg beskriver. Linket er i overskriften.

De store shipping firmaer er også repræsenteret i Polen

Du behøver ikke bekymre dig om, at nogle af de største shipping firmaer også er, at finde i Polen eller ej, for det er de. DHL, DPD, FedEx, GLS, UPS og  danske DSV er her plus der er også er lokale shippingfirmaer. Det ændre sig iøvrigt næppe synderligt, da f.eks. Amazon bliver mere og mere synlige i Polen og det polske marked er jo stort og et voksende marked.

Mange forskellige websites som sammenligner shipping priser i Polen

På grund af de mange shipping virksomheder i Polen kan det umiddlebart være meget vanskeligt, at finde de laveste priser. Men heldigvis er der mange websteder, hvor du kan sammenligne forsendelsespriserne. 

Jeg vil nedenfor beskrive hver enkelt med links til det specifikke websted. Bemærk at det er i en tilfældig rækkefølge og hvis et websted har et shippingfirma i deres søgefunktion, betyder det ikke nødvendigvis, at alle shippingfirmaets forsendelsesservices er inkluderet i søgmingen. Så det er en god ide, evt. at tjekke det pågældendes shippingfirmas hjemmeside desangående.

Bemærk desuden at man betaler et mindre gebyr, når du vælge en af deres shipping tilbud på ​​de forskellige prissammenligningerssider.

Furgonetka

På Furgonetka.pl kan du sammenligne forsendelsespriser på breve, pakker og paller. Du kan også tjekke priser for shipping af ikke standard ting, såsom møber, motorcykker, biler mv. Men så omdirigeres du til deres underwebsted Furgonetka Gielda, hvor sproget “kun” er på polsk.

Hovedsiden Furgonetka er tilgængelig på både Polsk, Engelsk samt Tysk. De shipping firmaer som der sammenlignes priser på, er i tilfældig rækkefølge DHL, DPD, FedEX, UPS, GLS Inpost Poczta Polska (det Polske postvæsen) Geis samt Paczka w ruchu.

Med Furgonetka.pl behøver du ikke at underskrive en kontrakt, og det giver dig mulighed for at sende forsendelsen hurtigt og billigt til/fra en by i Polen eller i udlandet. De tracker også automatisk forsendelserne. 

Furgonetka har desuden udviklet en app til både Android samt IOS, så du kan også tjekke dine ordre via mobiltelefonen.

Furgonetka har endvidere en underside, som er henvendt til folk med deres egen webshop og har brug for et godt shipping tool. Det hedder https://furgonetka.pl/biznes og ligesom den førstnævnte underside er den også udelukkende på polsk. Det kan integereres med en lang række forskellige webshopsystemer.

I et senere indlæg vil jeg beskrive, hvordan du håndtere den polske sprogbarrierer, når du driver forretning i Polen. Kan du ikke vente så længe, er du mere end velkommen til at booke en online session på Business i Polen siden.

Paczuszka

Paczuszka er et andet firma i Polen, hvor du kan sammenligne shipping priser på breve, pakker samt paller. Du kan både søge på internationale shipping priser via GLS inkl. Danmark og 26 andre lande i Europa.

Hvis det er indenfor Polens grænser, er det DHL som de benytter i deres søgningsværktøj. Paczuszka beskriver sin service som en der ervice fungerer som en formidler mellem kunder/afsender samt shippingvirksomhederne GLS og DHL.

De påstår, at deres priser er langt lavere end ved bestilling på henholdsvis GLS og DHLs websites. Det har jeg ikke tjekket, men det vil jeg råde dig til at gøre, inden du evt. bruger denne service.

Paczuszka.com er i øvrigt “kun” på polsk.

Mojeprzesylki

For et mindre beløb kan du også på Mojeprzesylki prøve, finde den billigste forsendelsesmulighed, når det kommer til pakker, breve og paller.

Inpost, DHL, Geis, DPD, FedEX, UPS samt GLS er de firmaer, du kan sammenligne priser på. Mojeprzesylki er også let at bruge, og det er heldigt, fordi det også kun er på Polsk.

Det er også muligt, at søge på internationale shipping priser, dog er det “kun” lande indenfor Europa inkl. Danmark.

Ekurier

Ekurier er en anden betalt mulighed, når du vil finde billig forsendelse i og/til Polen. Pocztex (polsk postvæsen) FedEx, UPS, DHL, DPD, GLS, InPost og K-EX Geis er dine muligheder, når du vælger at bruge Ekurier.

Du kan vælge Polen og andre lande indenfor EU plus Storbritannien. Dette websted er også kun tilgængeligt på polsk. I skrivende stund er deres hjemmeside ikke krypteret, så jeg vil ikke lave nogle betallinger på den hjemmeside, hvis jeg var dig. I hvet fald indtil de forhåbentligt får lagt et SSL certifikat på hjemmesiden.

TuWysylam

DPD, UPS, Pocztex, K-EX, FedEx samt DHL er de firmaer, som TuWysylam har valgt at sammenligne priser på. Hjemmesiden er på polsk.

Paller, breve og pakkeforsendelser kan man også sammenligne priser på her. Det er muligt, at søge på internationale forsendelser indenfor EU og dermed er Danmark som bekendt inkluderet.

Kuriernet

Den næste i rækken er Kuriernet som skriver (og det udelukkende på Polsk), at deres hovedmål er, at muliggøre brug af billige shipping muligheder til alle klienter, uanset om de sender en eller hundrede pakker om måneden.

UPS InPost FedEX GLS Geis DPD DHL er deres samarbejdspartnere. Kun registrerede brugere kan bruge deres service. Kuriernet tilbyder ligeledes internationale forsendelser indenfor EU.

Det er værd, at bemærke at de reklamere med at de i 2019 vandt en pris i kategorien Services indenfor bestilling af kurer pakker.

Epaka

Ifølge Epaka samarbejder de med kurerfirmaer i hele Polen og Europa. Der hvor Epaka ser ud til virkelig, at skille sig ud er indenfor de internationale forsendelser.

Normalt er de internationale shipping priser udelukkende indenfor Europa og i de fleste tilfælde begrænset til EU. Men imens jeg skriver disse ord, kan man på Epaka søge på forsendelser til flere lande i Sydamerika, og USA samt i Mellemøsten m.fl. 

Kurerfirmaerne er her: UPS FedEx Geis InPost DPD DHL og Ambro Express. Hjemmesiden er på polsk.

Sender24

Sender24 der samarbejde med FedEx, K-EX InPost og UPS, ang. forsendelser indenfor Polen samt internationale forsendelser med DPD og GLS. De internationale forsendelser er til EU lande.

Ved hjælp af Sender24 kan du sende forsendelser uden at registrere eller logge ind. På deres hjemmeside er alle kontaktoplysninger for afsender og modtager, pakkeparametre og yderligere serviceparametere tilgængelige et sted og på en side.

Hjemmesiden er som de fleste andre indenfor denne branche kun på polsk.

TwoiKurierzy

TwoiKurierzy er en anden online shippingplatform. Med dem kan du sende en pakke hvor som helst i Polen og også oprette en international forsendelse til mere end 200 lande. Så de fleste afkroge af verden er med her.

Deres forsendelser bliver blandt andet sendt med kurerfirmaerne DHL, FEDEX, DPD, TNT, OPEK, K-EX, GLS, RABEN, OCS. Denne hjemmeside er på polsk.

BoxPoint

BoxPoint har alle kontaktoplysninger for afsenderen og modtageren, og de forskellige parametre såsom størrelse og vægt, er alle tilgængelige på en og samme side.

For kunder, der registrerer en konto på BoxPoints hjemmeside, vil der være yderligere administrationsfunktioner. Websitet er på polsk og kurerfirmaer er: Inpost, DHL, DPD, FedEX, UPS samt GLS.

Der kan søges på internationale forsendelsespriser indenfor EU.

KurJerzy

KurJerzy tilbyder både udenlandske og indenlandske forsendelser. Du kan sende fra Polen og til over 250 lande og bestille en kurer uden registrering. DHL, UPS, GLS og GEIS er her de virksomheder, som der er at vælge imellem.

Du kan også sende fra andre lande end Polen, blandt andet Danmark. Men antallet af lande som du kan sende fra, er langt lavere end de mange lande som du kan sende din pakke, palle eller brev til.

KurJerzy tilbyder individuelle priser for grossister og returnering af leveringen på leveringsdagen. Desuden er hver pakke forsikret og overvåget af dem, skriver de.

De har været på markedet siden 2009, og deres website er på polsk.

WyslijPrzesylke

WyslijPrzesylke er en anden forsendelsesmulighed, kurererne er UPS, DHL, FedEx, Geis, InPost og DPD. Denne side er også på Polsk og “kun” på polsk.

Du kan vælge Polen som afsendelsesland og modtager land er lande indenfor EUs grænser.

TaniePrzesylkiKurierskie

TaniePrzesylkiKurierskie er en anden forsendelsesplatform, der giver dig mulighed for at sende forsendelser med kurer i Polen og indenfor den Europæiske Union.

De arbejder med både virksomheder og enkeltpersoner. Kurerer er AMBRO Gabaryt, TNT, Rolig Suus, Poczta Polska, FedEX,GEIS, Inpost, DPD og sidst men ikke mindst DHL polsk er det sprog, der bruges på dette websted

KurierNaCzas

KurierNaCzas blev i sin tid oprettet på grundlag af mange års erfaring inden for kurerindustrien med henblik på virksomheder og enkeltpersoner, der hurtigt, let og billigt vil sende pakker i hele Polen.

KurierNaCzas leverer deres service i samarbejde med virksomheden K-EX. DHL og Rhenus er de shippingfimaer som du kan søge priser på her. Hjemmesiden er på polsk.

Najtanszepalety

Najtanszepalety.pl er en del af INTER-COURIERS-virksomheden. Denne pris sammenlignesside indenfor shipping skiller sig ud ved, at du kan sende/modtage fra/til 9 Europæiske lande og inkluderet er natuligvis Polen. Danmark er ikke en af de ni lande, som man kan vælge imellem.

På najtanszepalety.pl kan du søge på shipping priser fra DHL, FedEx, DPD, Poczta Post samt nogle mindre shippingfirmaer. Som hos mange andre websites af denne type er sproget udelukkende på Polsk.

Bluepost

Ved hjælp af BluePost.pl kan du sende kurerforsendelser uden behov for at registrere og logge ind. Forsendelsesordren kan ordnes på en side. For brugere, der beslutter at registrere en konto på deres websted, leverer de et antal af yderligere funktionaliteter, skriver de.

Listen af shipping udbydere er på Bluepost: Geis, UPS, DHL, DPD, FedEX, UPS, Inpost, GLS. Polsk er det eneste sprog som benyttes på dette website.

Taniejniebedzie

Med Taniejniebedzie.pl kan du vælge et afsender land indenfor EU og ditto modtager land. Polsk er det eneste sprog på sitet. Derimod er der mange søgemuligheder, når det drejer sig om virksomhederne indenfor shippingbranchen:

Geis, DPD, Inpost, DHL, FedEX, UPS, TNT, Ambroexpress, Rohlig suus, Poczta Post samt Paczka w ruchu.

Dostarczanie

Dostarczanie er ligledes en platform som kun er på Polsk og som tilbyder at man kan søge på shipping priser både internt i Polen, men også internationalt. Der er virkelig mange modtager lande at vælge imellem. Dog er det kun muligt at vælge Polen som afsender land.

De samarbejder med shipping virksomhederne; DHL FedEx, DPD samt UPS.

Som noget ekstraordinært sammenlignet med deres konkurrenter, har de en service hvor man kan hente eller sende pakker fra Orlen tankstationer. Orlen har over 1000 tankstationer, hvor den service er mulig skriver Dostarczanie på deres hjemmeside.

Kurierem

Jeg har gemt den bedste til sidst, i hvert fald hvad angår antallet af shipping firmaer. På Kurierem kan du nemlig søge på forsendelsespriser blandt intet mindre end 82 virksomheder samt en lang række services. Der i blandt, er selvsagt flere af dem velkendte shippingvirksomheder.

Den største svaghed er nok, at websitet kun er på Polsk, som de fleste selvfølgeligt er i Polen. Men det er der som nævnt i starten råd for. Endvidere er det ikke alle lande i verden, som kan vælges når man vil foretage en søgning.

De fleste lande i Europa er repræsenteret, herunder Danmark. USA er der også f.eks. men der er derimod kun 3 lande fra Sydamerika og 5 Afrikanske lande. Asien er repræsenteret med flere lande, inkl. Kina.

Det positive er, at alle lande både kan vælges som afsender land og modtager land!

Et væld af prissammenligningssider indenfor shipping i Polen

Som du kan læse, er der massevis af hjemmesider hvor du kan finde den billigste pris på din forsendelse i Polen. Ikke bare intent i Polen, men også til/fra mange andre lande verden over og oftest er Danmark med. Husk at man betaler et gebyr ved, at bruge din forskellige tjenester.

Jeg har faktisk endda fravalgt et par hjemmesider som de overnævnte, da de ikke tilbød noget nyt eller ekstra. Desuden er det muligt, at jeg overset en enkelt eller 2.

Herudover kan der jo komme ændringer, siden jeg skrev dette indlæg og hvor jeg ikke lige har fået det rettet. Men jeg vil opdatere indlægget her løbende.

Har selv brugt en af de Polske shipping søgningwebsitets

Jeg har selv benyttet Furgonetka tidligere og var godt tilfreds med deres service. Næste gang vil jeg dog prøve Kurierem og det er simpelthen af den årsag, at der er så mange shippingudbydere samlet i deres søgning.

Hvorvidt kvaliteten står mål med antallet af shipping udbydere, skal jeg i skrivende stund være ladet usagt. Men det vil da være dumt, ikke at prøve deres service af ved lejlighed.

Jeg håber at ovenstående gav dig et indblik, i de shipping muligheder der er i Polen. Har du brug for råd desangående eller har du andet på hjertet er du velkommen til at kontakte mig og evt. booke en konsulentrådgivningssession eller sessioner.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?