Rekrutteringen til den første sandbox blockchain i Polen er startet

Rekrutteringen til den første sandbox blockchain i Polen er startet november 20, 2020Skriv en kommentar
Rekrutteringen til den første sandbox blockchain i Polen er startet

IT er en sektor i det polske erhvervsliv som står virkelig stærk i Polen og mange udenlandske virksomhede inkl. danske outsourcer deres IT til Polen. Det er en udvikling, som man selvsagt gerne vil have fortsætter i Polen og derfor satser man fortsat meget på den teknologiske udvikling. Således starter man nu en øget fokus på blockchain-teknologi.

Stort samarbejde om blockchain i Polen

Krajowa Izba Rozliczeniowa (KIR) er en teknologihub, en nøgleenhed i infrastrukturen i det polske betalingssystem og en udbyder af digitale løsninger til bank, økonomi og administration. De har i samarbejde med IBM, operatøren Chmury Krajowej, PKO Bank Polski, den polske finanstilsynsmyndighed (UKNF) samt Fintech Poland-fonden lancerede den første teknologiske sandbox i Polen, kaldet Sandbox Blockchain. Det informerede KIR om Onsdag i denne uge.  Rekrutteringen af ​​interesserede virksomheder til projektet begyndte i denne uge.

“Som KIR føler vi os som initiativtager og arrangør af dette initiativ. Vi leverer et testmiljø med støtte fra vores teknologiske partnere. Hvis nogen vil kontrollere noget i en anden blockchain-teknologi, er vi også klar. Virksomheder, der er interesserede i at udvikle tjenester baseret om blockchain teknologi kan starte registrering i dag. Vi forsøgte at udnytte potentialet og erfaringen fra vores eksperter fra forskellige institutioner, “sagde Robert Trętowski, som er vicepræsident for KIR, under videokonferencen.

Ifølge ham vil projektet muliggøre sænkning af tekniske og driftsomkostninger, i fasen med udvikling af nye løsninger og mulighed for at udføre tests. Der vil bekræfter deres kvalitet og effektivitet, samt lette adgangen til konsultationer inden for lovgivningen.

“Vi har erfaring med implementering af sådanne platforme, da vi allerede understøtter sandbox blockchain i Litauen. Vi vil støtte alle projekter, der vil blive implementeret løbende. Alle disse virksomheder har lave omkostninger ved opstart, test og udsigten til at udvide deres ideer i Polen samt i udlandet, “sagde Jarosław Szymczuk, præsident for IBM Polska.

Der er blevet oprettet en hjemmeside i forbindelse med det store IT projekt, hvor du kan læse mere om sandbox blockchain i Polen. Det er dog værd, at bemærke at hjemmesiden i skrivende stund kun er på polsk.

Konsulentrådgivning vedr. IT projekter i Polen

Har du lyst til, at deltage i ovenstående IT projekt eller starte dit eget i Polen, rådgiver jeg dig meget gerne desangående. IT sektoren i Polen er den jeg har mest viden om, da jeg har arbejder ved siden af arbejdet som business konsulentrågiver, som b2b IT konsulent i Warszawa. Derfor har jeg også et meget stort netværk, af specalister indenfor IT området i Polen.

Det er vel at mærke ikke “kun” polakker jeg kender, men også fra flere andre lande som er bosat i Polen. Kontakt mig for flere informationer, hvis du f.eks. gerne vil have hjælp til dit IT projekt i Polen.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?