Rekordsalg i Polen forventes på Black Friday i år

Rekordsalg i Polen forventes på Black Friday i år november 25, 2020Skriv en kommentar
Rekordsalg i Polen forventes på Black Friday i år

Black Friday salgstallet forventes at stige i Polen i  år og især online, da shoppere vil købe ind på de online platforme i Polen, på grund af coronavirus og begrænsninger som følge heraf. Der tales ligefrem om et rekordsalg. Black Friday bliver iøvrigt en stadig vigtigere begivenhed, i den polske detailkalender, hvor salget næsten fordobles år efter år.

Black week i stedet for Black Friday

Flere medier i Polen skriver, at dette års Black Friday-shoppingaktiviteter involverer en hel uges salgsfremmende tiltag. Så det er mere Black Week end det er Black Friday. Da de fleste fysiske butikker er lukket i Polen grundet COVID-19, sker den største handel på nettet. Hvor flere køre med Black week i stedet for Black Friday.

Der er desuden blive lavet en undersøgelse for det polske e-handelswebsite Allegro, som viste at halvdelen af ​​polakkerne ville handle på Black Friday, 19,6 procent ikke, og resten havde endnu ikke taget en beslutning.

Stor forventning til lave priser og rekordsalg

Undersøgelsen viste også, at 45,4 procent af de polske forbrugere regnede med attraktive priser på tøj og tilbehør, 42,7 procent forventede prisnedsættelser på husholdningsapparater og elektronik, og 20 procent forventede stort udsalg på kosmetik.

Den samme undersøgelse viste også, at ud over rabatter, blandt de faktorer, der kan tilskynde til køb, er garantier for gratis og hurtig levering samt  udvidede garantier. Hvilket der er flere polske webshops som har forstået, kan man se når man besøger de forskellige polske webshops i disse dage.

Din webshop på det polske marked?

Vil din virksomhed også gerne have fat i de polske kunders Zloty og påtænker du at åbne en webshop på det polske marked? Så kan jeg hjælpe dig, da jeg dels selv har haft webshop i Polen samt drevet anden forretning i Polen.

Så jeg ved hvilke faldgruber du skal undgå og jeg kender de lokale forhold samt ned til detaljnen. Så kontakt mig, så du kan høre hvordan jeg præcist kan hjælpe din virksomhed med det polske marked og dens ca. 38 mio. kunder eller book et online møde nu.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?