Rådgivning om opstart af firma i Polen er rådgivningsforløbet for iværksættere, virksomhedsledere samt alle andre som gerne vil have professionel konsulent rådgivning om opstart af firma i Polen.Få konsulentrådgivning om business i Polen

Det er et personligt forløb 1 til 1 , som strækker sig over 6 måneder med 1 session per måned. I hver session drøfter vi dels hvordan det går med det sidst satte mål og dels hvordan I som virksomhed når det næste mål. 

Det kan være et helt konkret mål eller et overordnet mål med flere delmål. For eksempel kan dit/jeres ene overordnede mål være, at få et kontor i Polen. Et delmål kan eksempelvis så være, at få undersøgt hvor det vil være bedst, at få jeres første kontor i Polen. 

Det er naturligvis også muligt, at vi fra starten af bliver enige om jeg rådgiver jer fra start til slut med at få jeres virksomhed etableret i Polen. 

Er I en gruppe på 2 til 15 personer som gerne vil deltage i forløbet, kan I som gruppe også det. Book det møde her, som er på den engelske udgave af hjemmesiden.

Opstart af firma i Polen rådgivningsforløbet er blandt andet for dig som:

Føler at det er svært, at starte dit forretnings eventyr Polen.

 Ikke er sikker på, at dine forretningsidé (er) ville blive en succes i Polen.

Har ringe eller ingen viden om, hvilke værktøjer du skal bruge for at have succes med dit polske firma.

Har et ringe eller slet intet netværk i Polen.

Således foregår det i praksis

Den første session, bruger vi i fællesskab på, at lægge en plan for din virksomheds mål i Polen og hvordan de i praksis skal nås og hvor hurtigt. Det foregår enten over Zoom og hver online session vare en time per gang. Hvor lang tid sessionen tager kommer an på hvor kompliceret og hvor stort et emne det er, samt hvor mange der deltager i sesionerne.

I hver session vender vi hvordan det går med, at nå den sidste måneds delmål. Hvilke problemer har du/I mødt og hvordan kan de løses samt hvad gik godt og hvad kan du/I tage med fremadrettet. Herefter fokuserer vi på næste delmål og/eller måske du har et mere aktuelt problem eller ønske som du ønsker at drøfte. 

Det er også muligt, at der skal en lokal advokat ind over på specifikke områder af din forretning. Der trækker vi på mit netværk af advokater, som er specialister indenfor deres område (bemærk venligst deres salær er ikke inkl. i prisen). Såfremt det evt. er nødvendigt, vil du/I naturligvis blive sprugt herom inden næste session.

Men måske du ikke har brug for et forløb, men “blot” en eller flere sessioner. I så fald læs mere om Business i Polen via linket.

Fordelene ved dette business forløb er blandt andet:

Du får rådgiving af en som har boet og drevet forretning i Polen siden foråret 2008.

Du får adgang til hele mit netværk, som er spredt over hele Polen og i forskellige brancher. 

Der bliver sat mål som gør, at din virksomhed kommer hurtigt i gang på det polske marked.

Du undgår med min rådgivning, at lave de mest typiske opstartsfejl i Polen.

Få priser og flere andre detajler på den engelske version af hjemmesiden. Det er også der du booker. Har du spørgsmål desang. kan du kontakte mig.