Rådgivning om opstart af firma i Polen

Rådgivning om opstart af firma i Polen er rådgivningsforløbet for iværksættere, virksomhedsledere samt alle andre som gerne vil have professionel konsulent rådgivning om opstart af firma i Polen.Få konsulentrådgivning om business i Polen

Det er et personligt forløb 1 til 1 , som strækker sig over 6 måneder med 1 session per måned. I hver session drøfter vi dels hvordan det går med det sidst satte mål og dels hvordan I som virksomhed når det næste mål. 

Det kan være et helt konkret mål eller et overordnet mål med flere delmål. For eksempel kan dit/jeres ene overordnede mål være, at få et kontor i Polen. Et delmål kan eksempelvis så være, at få undersøgt hvor det vil være bedst, at få jeres første kontor i Polen. 

Det er naturligvis også muligt, at vi fra starten af bliver enige om jeg rådgiver jer fra start til slut med at få jeres virksomhed etableret i Polen. 

Er I et team på 2 til 10 personer som gerne vil deltage i forløbet, skal I booke via team knappen allernederst på siden. Flere end 10? Kontakt mig da for yderligere infomation.

Opstart af firma i Polen rådgivningsforløbet er blandt andet for dig som:

Føler at det er svært, at starte dit forretnings eventyr Polen.

 Ikke er sikker på, at dine forretningsidé (er) ville blive en succes i Polen.

Har ringe eller ingen viden om, hvilke værktøjer du skal bruge for at have succes med dit polske firma.

Har et ringe eller slet intet netværk i Polen.

Således foregår det i praksis

Den første session, bruger vi i fællesskab på, at lægge en plan for din virksomheds mål i Polen og hvordan de i praksis skal nås og hvor hurtigt. Det foregår enten over Skype eller Zoom og hver online session vare cirka en time til 1 1/2 time per gang.  Hvor lang tid sessionen tager kommer an på hvor kompliceret og hvor stort et emne det er, samt hvor mange der deltager i sesionerne.

I hver session vender vi hvordan det går med, at nå den sidste måneds delmål. Hvilke problemer har du/I mødt og hvordan kan de løses samt hvad gik godt og hvad kan du/I tage med fremadrettet. Herefter fokuserer vi på næste delmål og/eller måske du har et mere aktuelt problem eller ønske som du ønsker at drøfte. 

Det er også muligt, at der skal en lokal advokat ind over på specifikke områder af din forretning. Der trækker vi på mit netværk af advokater, som er specialister indenfor deres område (bemærk venligst deres salær er ikke inkl. i prisen). Såfremt det evt. er nødvendigt, vil du/I naturligvis blive sprugt herom inden næste session.

Men måske du ikke har brug for et forløb, men “blot” en eller flere sessioner. I så fald læs mere om Business i Polen via linket.

Fordelene ved dette business forløb er blandt andet:

Du får rådgiving af en som har boet og drevet forretning i Polen siden foråret 2008.

Du får adgang til hele mit netværk, som er spredt over hele Polen og i forskellige brancher. 

Der bliver sat mål som gør, at din virksomhed kommer hurtigt i gang på det polske marked.

Du undgår med min rådgivning, at lave de mest typiske opstartsfejl i Polen.

Pris for 1 til 1 sessioner: Investeringen for de 6 måneders Opstart af firma i Polen forløbet, lyder på kun 1335 kr per session per måned. I alt 8010 kr. Beløbet kan betales i 2 rater, hvis det ønskes. 

Bemærk venligst, at alle priserne er uden moms. Men hvis du f.eks. har et dansk CVR nr., betaler du ikke momsen grundet EU reglerne.

Pris for sessioner til teams: Som nævnt i starten på denne side, kan afdelinger og andre teams også deltage i opstart af firma i Polen forløbet, som trækker sig over et halvt år. Deltager antallet er max. 10 og prisen er 3499 kr excl. moms per session per måned. I alt 20994 kr excl. moms. Det kan også betales i 4 rater.

Prisen er den samme, hvad enten I er 2 eller 10 personer. Kontakt mig for booking og flere informationer.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?