Rådgivning om det polske marked

Når du vælger at få rådgivning om det polske marked og Polen af mig, er du sikker på at der er både erfaring og viden bag. Det kan du læse om på andre sider, her på hjemmesiden. Men hvilke typer rådgivning tilbyder jeg på Business i Polen (bizipolen) og hvordan foregår det?Rådgivning om business i Polen

Har du et specifikt og mindre problem, du ønsker at blive løst, eller få mere information om et emne vedrørende din kommende virksomhed i Polen?

I så fald anbefaler jeg, at du booker en Business i Polen session. Du kan læse mere om Business i Polen sessioner på den side. Det er også der, at du kan booke en eller flere sessioner.

Opstart af firma i Polen

Har du derimod behov for en overordnet strategi for dit firmas indtog på det polske marked og rådgivning i opstarten af dit firma i Polen, så anbefaler jeg Opstart af firma i Polen forløbet.

Det strækker sig over 6 måneder, med et månedligt møde hvor vi følger op på de udfordringer mv. du er stødt på samt hvad de næste skridt skal være, så du får en succesfuld opstart i Polen.

Du booker dette forløb på Opstart af firma i Polen siden og der er der også flere oplysninger, om det 6 måneders lange forløb. 

Alle konsulentrådgivings sesionerne foregår i øvrigt enten via Zoom eller Skype. Men mindre andet er aftalt på forhånd og det gælder både Business i Polen samt Opstart af firma i Polen. Som udgangspunkt er det en til en sessioner.

Konsulent rådgivning om Polen for mindre teams og afdelinger

Men du har måske dit firma sammen med en forretningspartner eller I er et mindre team og I har brug for rådgivning samtidigt? I så fald tilbyder jeg også online konsulentrådgivning for teams. 

Det er henvendt til mindre grupper og med til max 10 deltagere. Såfremt I er flere end 10 personer, kan du kontakte mig og så planlægger vi det derfra. Du booker sessioner for teams inde på de førnævnte sider.

Artikler om business i Polen på bloggen

På siden Artikler har jeg en blog, hvor jeg skriver om alt som drejer sig om forretning i Polen. 

Hvad er dit speciale område indenfor det polske marked?

På trods af, at jeg har været i Polen siden foråret 2008, er det klart at jeg ligesom alle andre har et specifikt område, hvor jeg har ekstra viden omkring. For mit vedkommende er det IT branchen i Polen herunder online handel. Udover Biz i Polen, arbejder jeg desuden som B2B IT konsulent.

Har du nogen spørgsmål vedr. min konsulentrådgivning om det polske marked og Polen mv. Er du mere end velkommen til at kontakte mig.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?