Polen er fortsat langt billigere end Danmark og mange andre lande. Endvidere er uddannelsesniveauet højt i Polen og du kan finde kvalitets produkter samt ydelser i landet. Desuden er Polen som bekendt tæt på Danmark.Rådgivning og praktisk hjælp ang. polske leverandører/underleverandører

Derfor giver det rigtig god mening, at lave forretning i Polen og/eller finde en (under)leverandør her. Men det kan være svært, at finde og især finde de rette polske leverandør og/eller underleverandør i Polen. Det skyldes flere forhold.

Udfordringerne ved at finde polske leverandører

For det første er det fortsat ikke alle polakker som taler engelsk eller andre sprog end polsk for den sags skyld. For det andet er der lovgivning også basal polsk lovgivning, som du skal holde dig for øje og have viden om, ellers kan din virksomhed få problemer, ikke mindst økonomisk.

For det tredje bør du som virksomhed også undersøge din polske leverandører eller underleverandør, i forhold til ry/rygte mv. inden du evt. skriver en kontrakt med den polske leverandør.

For det fjerde kan det være meget tidskrævende, at finde den rette polske leverandør eller underleverandør. Tid du med fordel kan bruge, på andre vigtige dele af din virksomhed.

Professionel konsulentrådgivning ang. det polske marked

Alt dette har jeg blandt andet grundet mine mange år i Polen og erfaring med det polske marked, viden om eller ved hvordan jeg kan frembringe den viden, til gavn for dig og din virksomhed. Desuden har jeg et meget stort og tilstadighed voksende netværk i Polen.

Så leder du og dit firma, efter en polsk leverandør eller underleverandør kan jeg hjælpe og rådgive dig/jer desangående.

Når din virksomhed laver en aftale med mig og Biz i Polen, binder du dig iøvrigt ikke til andet/mere end det vi skriftligt har aftalt. Kontakt mig nu for et uforpligtende tilbud ang. rådgivning om polske (under)leverandør eller book et møde nu på den engelske del af min hjemmeside.

Vil du starte virksomhed op i Polen anbefaler jeg dig, at booke mit online konsulentrådgivnings forløb. Er der andet ang. det polske marked, som du ønsker rådgivning om, kan du med fordel booke en online business i Polen konsulentrådgivnings session.

Du kan naturligvis kontakte mig ang. de forskellige konsulentrådgivnings sessioner, inden du evt. booker en aftale. Men læs venligst de forskellige sider, her på hjemmesiden. Der finder du nemlig mere detaljeret information.

Du har også mulighed for, at holde dig opdateret vedr. det at lave forretning i Polen via mine artikler på bloggen.