Polske statsejet firmaer overtager berømt hotel i Warszawa

Polske statsejet firmaer overtager berømt hotel i Warszawa december 28, 2020Skriv en kommentar
Polske statsejet firmaer overtager berømt hotel i Warszawa

Hotel branchen har haft svære vilkår i 2020 grundet COVID-19 og det ser ud til at fortsætte et godt stykke ind i 2021. Men det forhold ser ikke ud til, at bekymrer  Polski Holding Hotelowy og PHN Property Management, som er et datterselskab af Polski Holding Nieruchomości (PHN), der er majoritetsejet af den polske stat.

De køber nemlig Cosmar Polska, der opererer under navnet Regent Warsaw Hotel, inden 5. februar 2021. Det skriver flere polske medier.

Beliggende tæt på Warszawas centrum

Regent Warsaw Hotel er et luksuriøst hotel beliggende på ul. Belwederska i Warszawa og med andre ord tæt på centrum af den polske hovedstad. Indtil marts 2014 blev det kaldt Hyatt Regency, som en del af den berømte hotelkæde, der dog trak sig tilbage fra samarbejdet med ejeren af ​​anlægget: Cosmar Polska-firmaet. Det blev derefter omdøbt til Regent Warsaw Hotel, men Cosmar kæmpede med problemer hele tiden. Virksomheden er i øjeblikket i konkurs.

I maj 2020 blev et bud givet på et opkøb af en del af Cosmar Polska, og startprisen var 145 millioner Zloty. Ifølge meddelelsen fra Polski Holding Nieruchomości, dets datterselskab: PHN Property Management, tilbød de den højeste pris under auktionen den 23. december.

Regent Warsaw Hotel bliver iøvrigt et andet femstjernet hotel, som er kontrolleret af Polski Holding Hotelowy, som er en af ​​parterne i denne transaktion. Renaissance-hotellet i Warszawa er allerede overtaget af PHH.

Ind på det polske turist marked?

Arbejder du og dit firma i turist branchen og vil gerne på den ene eller anden måde nd på det polske marked? I så fald kan jeg også hjælpe dig og din virksomhed i den forbindelse. Kontakt mig for at høre nærmere. Jeg kan på forskelligvis, hjælpe virksomheder angående det polske marked indenfor næsten alle brancher. Så kontakt mig også meget gerne, hvis det ikke lige er dette område du/I arbejder med.

Måske dit firma leder efter en samarbejdspartner i form af en en polsk underleverandør eller noget tilsvarende. Dette kan jeg også hjælpe med.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?