Polsk virksomhed starter i 2024 produktion af elbiler

Polsk virksomhed starter i 2024 produktion af elbiler december 16, 2020Skriv en kommentar

I midten af dette årti vil du kunne køre i en eller flere polsk produceret elbiler. ElectroMobility Poland, som er virksomheden rapporterede dette samt at de vil starte produktionen i 2024.

Klima- og miljøminister Michał Kurtyka, repræsentanterne for ElectroMobility Poland, Katowice Special Economic Zone, Silesia-provinsens guvernørhovedkontor, repræsentanterne for Jaworzno lokale myndighed og statsskove (LP) har underskrevet et ”memorandum om samarbejdet i forberedelsen terrænet til opførelse af Polens første elbil anlæg.”

Izera elbiler er en SUV og hatchback model

Offentliggørelsen af det polske mærke af elbiler som hedder Izera, fandt sted i slutningen af ​​juli 2020. Virksomheden ElectroMobility Poland præsenterede to prototyper af polske elbiler, herunder en SUV og en hatchback-version (billedet). Lederen af ​​ElectroMobility Poland, Piotr Zaremba, sagde på det tidspunkt, at de første Izera-biler ville rulle ud af produktionslinjen i 3. kvartal 2023.

I dag rapporterede ElectroMobility Poland, at Jaworzno i ​​Silesia-provinsen viste sig, at hvor der hvor den fremtidige fabrik skal bygges. Den polske virksomhed havde lavet et stort analyse arbejde for, at finde den rigtige beliggenhed for den fremtidige fabrik. Hele 30 lokationer var i spil, indtil valget som nævnt faldt på Jaworzno i ​​Silesia-provinsen.”Dette valg af sted og statslig økonomisk støtte til projektet muliggør igangsættelse af investeringen allerede i 2021,” rapporterede virksomheden.

Ansætter 15000 personer i lokalområdet

Fabrikken i Jaworzno vil blive lokaliseret i Katowices særlige økonomiske zone. Zaremba erklærede i går, at på grund af behovet for at udføre indledende arbejder inden byggeriet kan starte, vil produktionen af ​​biler først begynde i 2024. Takket være investeringen vil fabrikken ansætte 15.000 mennesker, heraf 3.000 på fabrikken og 12.000 vedrørende leveringer samt services.

Er produktion i Polen også interessant for din virksomhed, så kontakt mig i dag eller book et konsulentrådgivnings møde nu. Jeg rådgiver på flere områder indenfor det polske marked og jeg har et stort og udbredt netværk i Polen som du og dit firma vil kunne drage stor nytte af. Jeg ser frem til at høre fra dig.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?