Polsk vækst som før coronavirussen er ikke mulig i den nærmeste fremtid

Polsk vækst som før coronavirussen er ikke mulig i den nærmeste fremtid oktober 1, 2020Skriv en kommentar
Polsk vækst som før coronavirussen er ikke mulig i den nærmeste fremtid

En polsk vækst som vi kender det før coronavirussen, er ikke mulig i den nærmeste fremtid mener flere analytikere. Det skriver Stooq, som er en del at det polske nyhedsbureau (PAP)

Leading Business Climate Index (WWK), som  informerer om tendenser i økonomien, ændrede ikke sin vurdering af den polske økonomi i September sammenlignet med den foregående måned, rapporterede Bureau of Investments and Economic Cycles (BIEC).

Den polske økonomi er delvist genoprettet

Som BIEC understregede, er økonomien delvist genoprettet efter forårets lockdown af det polkse samfund. Men det kan tage flere år, at nå vækstraten fra 2017-2018. BIEC angav, at ud af de otte parameter i HCI, var fire på vej mod en tilbagegang i denne måned, tre – er på vej mod øget vækst, og virkningen af ​​en komponent var neutral.

Sammenlignet med August rapporterede eksperter, at lidt færre virksomheder rapporterede en øget tilgang af ordrer. “Forbedringen bemærkes hovedsageligt af store virksomheder, der beskæftiger over 250 ansatte. Små og mellemstore virksomheder kæmper stadig med den faldende antal af ordre” bemærked Europa kommissionen, at risikoen for at statsstøtten overstiger tab, var udelukket..

Store forskelle mellem de polske brancher ang. vækst

De tilføjede, at store forskelle også er synlige med hensyn til brancher.”Mens møbel- og bilproducenter har oplevet en klar forbedring i de seneste måneder, kæmper producenter af andre transportmidler samt beklædningsindustrien stadig med et fald i ordrer,” understregede BIEC.

Få konsulentrådgivning om det polske marked

Vil din virksomhed også have øget vækst bør I kraftigt overveje, at komme ind på det polske marked. Der er som bekendt ca.38 mio mennesker i Polen, så markedet er stort for langt de fleste brancher.

Men der kan være flere faldgruber, når du skal starte op på det polske marked. Dem kan du undgå ved, at booke en online konsulentrådgivningsession med mig, da jeg har over 12 års erfaring på dette marked og et kæmpe netværk i Polen. Du/I kan også booke et længere forløb, hvis  du I har brug for denne type rådgivning i jeres opstart på det polske marked.

Har du brug for mere information, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?