Polsk teknologi: betal via et scan af dine øjne i øjeblikket dog kun i Polen

Polsk teknologi: betal via et scan af dine øjne i øjeblikket dog kun i Polen november 4, 2020Skriv en kommentar
Polsk teknologi: betal via et scan af dine øjne i øjeblikket dog kun i Polen

Betalingsløsningen Pay pass var i Polen flere år før end i Danmark og før mange andre lande. I det hele taget er det et polsk teknologi område, hvor Polen er virkelig er fremme i skoene og nu er der en ny måde i Polen at betale på; med et scan af de øjne!

Polsk teknologi er den første i verden

Det kan virke som science fiction, men et Wrocław-firma er kommet med en revolutionerende betalingsform, der scanner dine øjne. Det er det første firma i verden, der lancerede irisbetaling på det kommercielle marked. Det er udviklet af  PayEye-forskere og IT-specialister som bruger  biometriske teknologi- og mikrobanksystem, som er det der driver PayEye-teknologien.

Teknologien virker ved, at den polske teknologi tager et digitalt scannet billede af iris, der derefter konverteres til en særlig kode, for at godkende betalingen. Ifølge medstifter Krystian Kulczycki er systemet hurtigere end kontaktløse betalinger med et kort, telefon eller smartwatch, og du behøver selvsagt ikke bekymre dig om, du har ladet dine øjne være hjemme.

I et interview siger han ”Som pionerer føler vi os ansvarlige for at skabe noget nyt, et komplet betalingssystem.”Vi arbejder inden for økonomi og betalinger, så vi føler ikke kun et stort ansvar, men ved at implementere PayEye-systemet bruger vi vores drivkraft, som er visionen og fordelene ved videnskab, teknologi og erfaring fra vores team.

“Vi forsøger at implementere vores idé om service og produkt, der øger komforten og sikkerheden ved betalinger, med en metode, der er bedst for brugere og partnere.”

Helt ny polsk IT start-up virksomhed

Virksomheden blev lanceret tidligere i år og har allerede modtaget 10 millioner Zloty i finansiering fra EU til ‘Industriel forskning og udvikling af et biometrisk betalingssystem baseret på transaktioner, bekræftet af brugeridentifikation gennem biometri’ for at videreudvikle produktet og dets tilgængelighed.

Kulczycki sagde: ”Sammenlignet med andre producenter og distributører af enheder, er PayEye udsteder af betalingsinstrumentet, behandler af betalingstransaktionen og er et betalingsinstitut, der opererer under licens fra det polske finanstilsyn (KNF) og har status som en lille betalingsinstitution. Han slutter interviewet med  The First News med følgende “Alle disse elementer, som vi har integreret, er PayEyes største konkurrencemæssige fordel.”

Planen er, at gøre øje-betalingsteknologien tilgængelig i hele Europa. Indtil videre har virksomheden introduceret sin betalingsløsning på 30 steder rundt om i Polen.

Ønsker du at finde IT udviklere i Polen?

Der er som du nok ved, er der mange dygtigere IT udviklere i Polen. Hvilken denne polsk teknologi medvirker til at bekræfte. Da jeg udover business konsulentrådgivning via Biz i Polen også arbejder med IT konsulentrådgivning, kan jeg også skaffe de rette polske IT udviklere. Det enten her i Polen eller f.eks. til at arbejde i Danmark Kontakt mig for flere informationer også hvis du har brug for en eller flere underleverandører i Polen.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?