Polsk startup har oprettet en bot som underviser i engelsk på Facebook

Polsk startup har oprettet en bot som underviser i engelsk på Facebook december 30, 2020Skriv en kommentar

Selvom det først kom online i sommerferien, har det allerede over tusind regelmæssige brugere. Jeg taler om en ny bot som er en virtuel lærer, som du kan tale med, lære et par nye ord eller huske grammatik. Den hedder Englibo.

“For at gøre fremskridt inden for sprogindlæring er det nok, at bruge 15 minutter om dagen på det” udtaler Karolina Miłosz, som er den øverste ansvarlig for den polske startup til Cyfrowa. Som hun understreger, er regelmæssighed nøglen. Derfor er Englibot at finde på på Facebook.”

Pandemien hjalp Englibot

Pandemien, der holdt os hjemme, tvang os næsten til at udvikle os internt og erhverve nye kompetencer. På den anden side skubbede det os endnu mere ind i armene på nye teknologier. Mange innovative løsninger og Startups nyder godt af det. Blandt dem er Englibot.

Hjemmearbejde og fjernindlæring er blevet vores hverdag på bare et par måneder. Uddannelsessystemet gennemgår den største revolution i årevis. “En revolution, der åbner nye veje og beviser, at det sted, hvor vi lærer, er meget mindre vigtigt end teknologien, end hvordan vi lærer” understreger Karolina Miłosz.

Englibot er udviklet af en gruppe erfarne lingvister og programmører, for hvem det ikke er det første produkt relateret til sprogindlæring. I løbet af de sidste par år har de beskæftiget sig med promovering af sprogindlæringsprodukter og gennemført reklamekampagner for sådanne produkter over hele verden. Derfor har de fået en masse erfaring med at nå kunder, der er interesserede i dette område.

Et marked for milliarder

Det anslås, at online-sprogindlæringsmarkedet i årene 2020-2027 vil vokse med næsten 19% og nå en værdi på over 21 milliarder amerikanske dollars. Desuden ændre markedet sig hurtigt på grund af globaliseringen. Pandemien viste sig at være et vendepunkt for denne industri. Eksperter forventer endnu større vækst i online læring i de kommende måneder.

Og selvom markedet er domineret af enkelte store aktører, er der plads til flere spillere på dette marked. Det mest populære produkt i dette segment , Duolingo (har 300 millioner brugere, heraf 1 million ved hjælp af den betalte version).

Brugere fra mange lande

“Siden lanceringen af ​​tjenesten i juli har vi registreret en månedlig stigning i brugere på 18,5%, hvilket igen svarer til 37%. stigning i indtægter hver måned. I øjeblikket er halvdelen af ​​Englibot-brugerne mennesker fra Polen, 33 procent. fra Storbritannien og resten fra lande som Tyskland, Norge, USA, Holland samt Spanien” fortællerKarolina Miłosz.

Denne bot fra Polen bruges hovedsageligt af voksne internetbrugere (25–55 år). Det begynder med, at bestemme ikke kun vores sprogkundskabsniveau, men også vores interesser. Takket være brugen af ​​kunstig intelligens forbereder den lektioner, der vil blive skræddersyet til vores individuelle evner og forventninger. Men det stopper ikke der.

Grundlæggerne af startupen indrømmer, at de forbereder sig på at udstede aktier, som starter i begyndelsen af ​​2021. Målet er at opnå til 1 million dollars til udvikling. De planlægger allerede at oprette en lignede bot, til at lære spansk, tysk eller fransk.

Ønsker du også en polsk udviklet bot?

Der er ingen tvivl om, at bots er en del af fremtiden, ikke “kun” indenfor sproglæringen men på en lang række af områder. Så måske tiden er inden for din virksomhed, at få udviklet en eller flere bots til dit firma? Jeg kender flere i Polen som kan udvikle disse, så kontakt mig for at høre nærmere også hvis din virksomhed vil overvejer, at outsource jeres IT til Polen enten helt eller delvist.

Jeg arbejder selv som b2b indenfor IT branchen i Polen, udover at være businesskonsulent. Så jeg har et kæmpe netværk indenfor dette område og jeg kender de udfordringer og fordele der er ved, at outsource IT til Polen.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?