Polsk start-up fra Szczecin hjælper med at sælge lejligheder hurtigere

Polsk start-up fra Szczecin hjælper med at sælge lejligheder hurtigere november 6, 2020Skriv en kommentar
Polsk start-up fra Szczecin hjælper med at sælge lejligheder hurtigere

En ny start-up virksomhed fra den polske by Szczecin har skabt en platform, hvor du kan sælge lejligheder i få trin. Firmaet Homly køber fast ejendom fra private ejere og bygningsfirmaer i Polen. Virksomheden opererer med modellen “øjeblikkelig køb” (hurtig køb med formaliteter reduceret til et minimum) – takket være dette kan hele transaktionen gennemføres på syv dage. Men dette er ikke alt.

Investorer tror på Homly platformen

Virksomheden er i nemlig færd med, at færdiggøre arbejdet med lanceringen af en anden service. Den består i, at tilbyde private investorer muligheden for at investere i boligprojekter implementeret af Homly (den såkaldte flipping of flats).  I alt har Homly start-up firmaet modtaget 1,5 millioner Zloty fra investorer.

Homly-platformen er rettet mod folk, der ønsker at spare tid brugt på aktiviteter i forbindelse med salg af en lejlighed, for hvem prioriteten er at få kontanter hurtigt, eller som ikke er i stand til at overvåge salgsprocessen personligt.

Hjælp med at sælge lejligheder hurtigt og nemt

“Enhver der har forsøgt at sælge en lejlighed ved, at det er en utrolig mange  besvarelse af telefonopkald, besøg af fremmede, høje mæglervirksomhedsomkostninger samt usikkerheden om, hvorvidt køberen giver op i sidste øjeblik. Hos Homly forenkler vi procedurerne så meget som muligt og garanterer en hurtig transaktion”  siger Adam Rzepkowski, som er medstifter af Homly og er en polsk e-handelsekspert (han skabte en af de første store onlinebutikker i it-branchen i Polen, Vobis. pl).

“Det vil også være muligt at investere med Homly. Således kan private investorer  være i stand til, at investerer deres midler i vores projekter” tilføjer Maciej Świtek, den anden medstifter af opstarten (tidligere arbejdede han i Ipopema TFI og Metlife).

Virksomheden fra Szczecin har til hensigt, at støtte den automatiske lejlighedsvurderingsmodel AVM, som den har arbejdet med i flere måneder. Desuden ogsåmed det passende valg af lejligheder til investeringsporteføljen. Homly planlægger at lancere den nye algoritme og det færdige investeringsprodukt i løbet af denne måned.

“Det at sælge lejligheder samt andre investeringer i ejendomsmarkedet, er i øjeblikket en af ​​de bedste investeringer. Det skyldes at det giver attraktive afkast, så de tiltrækker private investorer. Imidlertid har ikke alle tid eller viden, til at udnytte denne mulighed ved at handle alene.

Således løser Homly de virkelige problemer for to målgrupper ” bemærker Michał Wrzołek, investeringsdirektør for Tar Heel Capital Pathfinder. Homly opererer iøvrigt i øjeblikket i Warszawa og andre byer (Szczecin, Kraków, Wrocław og Tri-City).

Invester med stor fordel i Polen

Vil du også gerne investere i f.eks. ejendomsmarkedet i Polen eller i andre brancher i Polen? Så kontakt mig, så jeg kan rådgive dig og din virksomhed samt dele ud af mit store netværk i Polen. Der er mange fordele ved, at drive forretning i Polen og/eller investere i Polen.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?