Polsk fintech virksomhed starter op i 32 lande understøttes af Mastercard

Polsk fintech virksomhed starter op i 32 lande understøttes af Mastercard november 27, 2020Skriv en kommentar
Polsk fintech virksomhed starter op i 32 lande understøttes af Mastercard

IT er noget Polen og polakkerne er rigtig gode til og også en årsag til, at mange outsourcer deres IT til Polen. Fintech er også et område, hvor Polen er med helt fremme. Således er en polsk fintech virksomhed i gang med, at starte op i 32 lande og understøttet af Mastercard.

Det drejer sig om det polske firma ZEN, som er ledet af Dawid Rożek, som har annonceret sin officielle debut på markedet. Det er en virksomhed, der driver forretning inden for finansiel innovation og som nu introducerer et innovativt tilbud til forbrugerne.

Multi-valutakonto med et Mastercard

Det drejer sig om en multi-valutakonto med et Mastercard, med automatisk forlængelse af producentens garanti med et år, cashback-løsninger og ingen provision ved valutavekslinger. Iværksættere kan til gengæld drage fordel af manglen på de såkaldte chargebacks og betalinger fra kunder bliver overført til dem umiddelbart efter betaling. “Denne sjældne løsning letter bestemt finansiel likviditet” påpeger Dawid Rożek i et interview. ZEN-tilbudet er tilgængeligt via mobilappen og onlinetransaktionstjenesten.

Det fungerer i en abonnementsmodel, hvor individuelle kunder vil, afhængigt af planen, betale 0,99 eller 4,99 euro (prisen inkluderer ZEN-kort og en konto, der understøtter 30 valutaer og ZEN Care-pakken). Forretningskunder kan vælge mellem fire planer (fra 9,99 til 499,99 euro pr. måned). Polsk fintech introducerer sit tilbud samtidigt i 32 europæiske lande. Mastercard er startups strategiske partner.

ZEN samarbejder med store polske firmaer

En af funktionerne i tilbuddet, er beskyttelsen af ​​køb som en del af ZEN Care-pakken. Hvis der indgives en klage til sælgeren, yder ZEN omfattende support og overtager hele proceduren. Kunder modtager også automatisk en forlængelse af producentens garanti, for de købte produkter med et år. Som en del af cashback (du kan få op til 15% afkast af køb i over 100 butikker) samarbejder ZEN blandt andet med AliExpress, Booking.com, Allegro, Media Markt eller RTV Euro AGD.

“Jeg tror, ​​at vi med sikkerhed kan konkurrere med et sådant tilbud, ikke kun i Polen, men også på de andre europæiske markeder – understreger grundlæggeren af ​​ZEN til et polsk dagblad.

Polsk IT i samspil med dit firma?

IT i Polen kan altså noget særligt, hvilket ovenstående bekræfter. Hvis du gerne vil benytte polsk IT, så kontakt mig for flere oplysninger. Jeg er udover business konsulent også b2b IT konsulent i Polen og jeg har masser af kontakter indenfor IT branchen i Polen. Disse kontakter og den viden jeg har, kan uden tvivl hjælpe din virksomhed! Så kontakt mig eller book et online møde nu.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?