Polen i front på ejendomsinvesteringsmarkedet i Central og Østeuropa

Polen i front på ejendomsinvesteringsmarkedet i Central og Østeuropa august 13, 2020Skriv en kommentar
Polen i front på ejendomsinvesteringsmarkedet i Central og Østeuropa

På flere økonomiske områder, har Polen klaret sig som et af de bedste lande i Central og Østeuropa efter murens fald. Meget tyder på, at det er en udvikling som fortsætter.

Således opretholder Polen, efter første halvdel af 2020, sin dominerende position i Central og Østeuropa, hvad angår største mangfoldighed af investeringsprodukter og den største mangfoldighed af investorer på ejendomsinvesteringsmarkedet.

Ejendomsinvesteringsmarkedet med en omsætning på næsten 3 milliarder Euro!

På trods af afmatningen forårsaget af Covid-19-pandemien og kun to måneders fuld investeringsaktivitet, nåede omsætningen på markedet alligevel op på næsten 3 milliarder Euro. Hvilket er højere end resultatet i den tilsvarende periode i 2019. Det skriver wbj.pl.

“De sidste måneder viste, på trods af den igangværende pandemi, at være rekordstore. Polen opnåede en andel på 47 procent på investeringsmarkedet i hele Central og Østeuropa regionen og det næstbedste resultat, hvad angår transaktionsaktivitet i landet i første halvår af markedets historie (efter 2018), ”udtaler Piotr Mirowski som er seniorpartner samt direktør for Investment Advisory Department ved Colliers International.

Investeringsmarkedet i Polen er dog blevet ramt af pandemien

De gode nyheder på ejendomsinvesteringsmarkedet kunne have været endnu bedre. Men COVID-19 har naturligvis lagt en vis dæmper på investeringslysten, i hvert fald i en kortere periode. Hvorfor næsten 30 store transaktioner, der var på trapperne i første kvartal i år er blevet suspenderet,.

Men sammen med lempelsen af ​​nedlukningen af samfundet, er der mange udenlandske investorer, som er fast besluttet på at fortsætte med transaktionerne, for at lukke dem senere på året. På det polske marked investeres der i øjeblikket hovedsageligt af fra  Tyskland, Frankrig, Østrig, Asien samt fra Central og Østeuropa.

Hjælp til investering i ejendomsmarkedet i Polen

Vil du også have del i den økonomiske fest i Polen, ved at investere i ejendomsmarkedet i Polen? Så book en business i Polen session nu, så du kan drage nytte af min viden samt meget store netværk også indenfor dette felt eller kontakt mig i dag!

Jeg kender både flere danskere samt andre som gør sig på ejendomsmarkedet i Polen og så både har kapitalen samt viden, til f.eks. at indgå som partnere i byggeprojekter olign med dig og din virksomhed.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?