Biz i Polen er din nøgle og portal til det polske marked, hvis du gerne vil vide mere om at gøre forretning i hjertet af Europa. Kontakt Biz i Polen får rådgivning ang. det polske marked

Det har til formål, at hjælpe iværksættere og virksomheder med at få fodfæste på det polske marked samt give viden om, at drive forretning i Polen. Det både på et overordnet strategiplan samt på et praktisk plan.

Hvem står bag Biz i Polen?

Undertegnede er ejer af Biz i Polen og jeg har gjort forretning, arbejdet samt boet i Polen siden foråret 2008. Udover Biz i Polen arbejder jeg som B2B IT konsulent i Warszawa. Begge dele er under firma navnet Søren Christensen, som nok ikke overraskende også er mit navn.

Boet i 3 forskellige regioner i Polen

Jeg har indtil videre boet i 3 forskellige byer, i 3 forskellige regioner i Polen. Først flyttede jeg til Krakow fra Danmark, derefter til Warszawa og senere til Bydgoszcz og efter et stykke tid flyttede jeg tilbage til Warszawa, hvor jeg bor i dag.

I Krakow startede jeg med 2 andre, en virksomhed inden for rekruttering af sundhedspersonale. Størstedelen af årene har jeg dog tilbragt i Warszawa, hvor jeg har haft et eventfirma og en møbel webshop samt et website om mobiltech nyheder. Det er også i Warszawa, jeg bor den dag i dag.

Det har givet mig en enorm og til stadighed voksende indsigt i Polen samt det at drive forretning i Polen. Begge dele ændre sig meget i disse år

Endvidere har det givet mig et meget stort netværk over hele landet samt en meget stor viden, som jeg tilbyder dig at benytte dig af, så du kan lykkes med din virksomhed i Polen!

Jeg er desuden admin og pt. den eneste admin for den lukkede gruppe “Danskere i Polen”, som er gruppen for danskere bosiddende i Polen.

Min viden deler jeg som nævnt ud af via personlig online 1 til 1 rådgivning. Den online konsulentrådgivnings del, er desuden også mulig for f.eks. teams, afdelinger m.fl. 

Kontakt mig meget gerne for yderligere information. Hav en god dag

Business i Polen med Søren Christensen

Søren Christensen