Officielt: Amazon kommer til Polen og de mange polske forbrugere

Officielt: Amazon kommer til Polen og de mange polske forbrugere januar 27, 2021Skriv en kommentar
Officielt: Amazon kommer til Polen og de mange polske forbrugere

I Polen har rygterne svirret angående om Amazon vil komme ind på det polske marked. Nu har Amazon så meddelt, at arbejdet med lanceringen af ​​Amazon.pl-platformen i Polen påbegyndes. Det skriver blandt andet Businessinsider Polska.

“Webshoppen vil give polske kunder en ny dimension af shopping og gøre det muligt for lokale virksomheder, at nå ud til et større antal kunder både i Polen og i verden – udtaler virksomheden. Firmaets officielle adgang til det polske marked har været forventet i flere år og spekulationerne om dette emne er intensiveret i de seneste måneder. Virksomheden i Polen vil primært konkurrere med Allegro.

Åbningsdato i Polen ukendt

Det tyske websted Amazon.de har fungeret i en polske version i flere år. Nu vises imidlertid den officielle polske hjemmeside for platformen Takket være virksomhedens indtræden i Polen kan polske sælgere sælge på den globale platform. Men virksomheden har endnu ikke angivet en bestemt dato for den polske version af hjemmesiden.

Polske iværksættere kan oprette konti i dag

Fra i dag, den 27. januar kan iværksættere, som planlægger at sælge via Amazon i Polen og globalt, registrere deres konti på polsk på sell.amazon.pl som forberedelse til lanceringen af ​​platformen. “Over 50 procent af de produkter der sælges på Amazon, kommer fra tredjepartspartnere. Den kommende Amazon.pl giver polske iværksættere mulighed for, at nå ud til over 300 millioner kunder over hele verden i over 200 lande.

I øjeblikket sælger  1,7 millioner små og mellemstore virksomheder globalt via Amazon, hvoraf over 200.000 iværksættere oversteg 100.000 Dollars i salgsværdi i 2019. Firmaet investerer årligt milliarder af dollars i infrastruktur, værktøjer og tjenester, der gør det muligt for SMB’er at sælge produkter online” udtaler den amerikanske virksomhed.

“Vi har støttet polske kunder i mange år og hjulpet med, at sælge produkter fra polske iværksættere i vores europæiske butikker. Den næste fase er introduktionen af ​​det fulde detailtilbud til forbrugere i Polen og det er nu tid til at tage dette skridt” sagde Alex Ootes, som er Amazon vicepræsident for udvikling i EU.

“Vi er glade for, at vi kan styrke de polske virksomheders position gennem Amazon, ved at investere i værktøjer og tjenester, der hjælper dem med at vokse. Vi er overbeviste om, at ved at fokusere på, hvad kunderne efter vores mening værdsætter mest – lave priser, et bredt udvalg af varer og deres hurtige levering – vil vi vinde kundernes tillid til Polen over tid” tilføjede han.

Har ni logistikcentre i Polen

Den amerikanske virksomhed har skabt over 18.000 faste jobs i ni moderne logistikcentre: i Sady (nær Poznań), Sosnowiec, Kołbaskowo (nær Szczecin), to faciliteter i Bielany Wrocławskie, Pawlikowice (nær Łódź), Łódź, Okniane (nær Bolesławiec) og Gliwice og på Amazon Web Services-kontoret.

Desuden har de også Amazon Technology Development Center i Gdańsk, der leverer innovative løsninger, der understøtter Amazon-produkter og -tjenester over hele verden, herunder Alexa-stemmeløsninger. I 2021 lanceres det 10. center i Lewiebodzin, hvor der oprettes over 1.000 nye job.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?