Få gratis og kvalificeret viden om business i Polen

Siden 2008 har jeg boet og lavet forretning i Polen. Det har selvsagt givet mig både et kæmpe netværk og ditto kvalificeret viden om, at drive forretning i Polen og om Polen i det hele taget.

 

Det deler jeg ud af både i nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig ovenover og du får gratis den 6 sider lange guide De 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen.

 

Derudover har jeg en medlemsklub Biz i Polen VIP, hvor du kan få eksklusiv viden og det same gør sig gældende for den online konsulentrådgivning som jeg tilbyder.

Image

Undgå opstartsfejl i Polen

Der er flere typiske opstartsfejl i Polen, som du bør undgå. Det skriver jeg om i nyhedsbrevet og i den gratis guide, som følger med når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Image

Find det rigtige kontor og undgå at blive "tørret"

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, får du gratis tips til at finde det rigtige kontor i Polen og hvordan du sikrer dig imod at blive snydt i den forbindelse.

Image

Gratis tips og tricks 

 

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet vil du desuden få gratis og værdifulde tips og tricks ang. det polske marked herunder det at drive forretning i Polen.Så skriv meld dig til nu.

Image

Biz i

Biz i Polen (del af firmaet Søren Christensen)
Ul. Puławska 12/3, 02-566 Warszawa, Polen.
Email: info@bizipolen.dk
Tlf: +48513474209 (kl.11-16.30 Man.-Fre.)
NIP: 7010178625

 

Copyright © 2020 Biz i Polen. Alle rettigheder forbeholdes.

massa ipsum dolor nunc suscipit leo. Lorem sed Aliquam