Ny polsk online platform for polske og udenlandske iværksættere lanceret

Ny polsk online platform for polske og udenlandske iværksættere lanceret oktober 21, 2020Skriv en kommentar
Ny polsk online platform for polske og udenlandske iværksættere lanceret

En online platform designet til, at hjælpe iværksættere med at etablere samarbejde med potentielle indenlandske og udenlandske iværksættere blev lanceret som en del af den igangværende 10. europæiske kongres for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Katowice. En af de større byer i det Sydlige Polen.

Platformen vil også fungere som et gratis reklameplads for produkter og tjenester.

Polsk platform lavet sammen med Enterprise Europe Network

Det regionale handelskammer (CCI) i Katowice, der organiserede kongressen, forberedte platformen i samarbejde med Enterprise Europe Network, hvis mål er at hjælpe virksomheder med at innovere og vokse internationalt.

På grund af COVID-19-pandemien finder kongressen, som normalt trækker flere tusinde delegerede til Katowice, sted i form af seks separate møder, der er planlagt mellem september og december.

Årets udgave finder sted under mottoet ‘Back to Business’ og fokuserer på ren energi, investeringer, finansiering til iværksættere og lokale myndigheder og på den højteknologiske sektor.

CCI i Katowice er et af 15 medlemmer af den Bruxelles-baserede europæiske iværksættere CEA-PME-forening. Det er den mest aktive institution, der opererer i Polens forretningsmiljø og har etableret partnerskaber med mere end 2000 virksomheder i landet.

Kom ind på det polske marked med Biz i Polen

Polen er et kæmpe marked og tæt på Danmark, hvilket “kun” er en af mange årsager til, at det er en god idé at lave forretning samt investere i Polen. Der er dog mange ting, som du skal være bevidst om inden du går i krig med det polske marked. Derfor er det meget fornuftigt, at få den rette professionelle rådgivning. Hvilket jeg grundet min store erfaring og indsigt kan give.

Det samme går sig gældende, hvis du har brug for en eller flere polske leverandører eller underleverandører. Kontakt mig, hvis du vil høre nærmere om mine forskellige services samt få uforpligtende tilbud desangående. Du kan også booke en b2brådgivnings session nu.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?