Nu kan du lytte til alle Biz i Polens artikler/sider og chatte samt nye priser

Nu kan du lytte til alle Biz i Polens artikler/sider og chatte samt nye priser november 29, 2020Skriv en kommentar
Polen, chatte, konsulentrådgivning om det polske marked

Løbende prøver jeg, at gøre bruger oplevelsen af Biz i Polen bedre samt gøre det lettere for mine kunder og mulige kunder, at komme i kontakt med mig. Derfor har jeg oprettet en chat funktion på bizipolen.dk samt gjort det muligt nu, at lytte til de i skrivende stund over 100 artikler plus de kommende artikler.

Desuden kan du også få oplæst mine andre sider på bizipolen.dk, f.eks. sider om mine services, såsom konsulentrådgivning angående det polske marked. Der er dog enkelte, hvor det ikke er muligt i øjeblikket. Men det er meget få.

Hvordan kan jeg få artiklerne og siderne læst op?

Under hvert billede på den enkelte artikel eller i toppen på en side er der en medieafspiller. Den trykker du bare på og så bliver den pågældende side eller artikel læst op af en kvindestemme.

Du kan prøve det i denne artikel, som nævnt er afspilleren under billedet oven over denne artikel. Det virker både på computeren og på din telefon samt tablet.

Men hvorfor en kvindestemme, nu når du er en mand spørger du måske? Årsagen af den simple, at jeg gerne vil have at lytteoplevelsen bliver så behagelig for dig som bruger og kvindestemmen er mere behagelig end den mandestemme som jeg kan vælge.

Sådan kan du nu chatte med Biz i Polen

Udover den nye oplæsningsfunktion, har jeg også tilføjet muligheden for at chatte med mig ang. mine services. Du finder chat ikonet på alle sider samt artikler.

Har du spørgsmål kan du bruge den chat og hvis jeg ( Søren Christensen ejer af Biz i Polen) ikke er online kan du via den chat skrive mig en e-mail og jeg vil svarer dig, så hurtigt som muligt.

Du kan naturligvis også fortsat kontakte mig på de “gamle” måder. Bemærk iøvrigt, at dele af teksten i chatten er engelsk, men det skyldes at jeg også har udenlandske besøgende på bizipolen.dk. Ligesom den nye oplæsningsfunktion, kan du også bruge chattten på både mobilenheder samt din computer.

Du kan også fortsat få fat på mig og skrive på Biz i Polens profiler på de sociale medier, såsom f.eks. på Facebook, Twitter eller instagram. Der er det også muligt, at chatte hvis det ønskes istedet for.

Nye priser på konsulentrådgivning online møder

Sidst nyhed for denne gang, er vedrørende mine priser på online konsulentrådgivning møderne. De er nye og er lavere end før, det gælder både 1-1 sessioner og for teams/hold samt hvad enten det er Business i Polen sessioner eller Opstart af firma i Polen forløbet. Du kan også booke og bestille lige her.

Det er fortsat danske Easyme jeg bruger og Stripe som betalingsgateway, så det er en meget sikker og krypteret betalingsform. Har du nogle spørgsmål angående dette er du selvsagt mere end velkommen til at kontakte mig. Men husk også at læse eller høre Biz i Polens handelsbetingelser.

Hvis du vil have priser på min praktiske hjælp og rådgivning angående det, at finde en polsk (under)leverandør til din virksomhed. Herunder hvad du skal holde dig for øje, for der er nogle specielle forhold som gør sig gældende. Ja, så kommer det an på hvad du konkret ønsker af din polske (under)leverandør.

Jo mere tid jeg skal bruge, desto højere pris. Så det er med andre ord meget individuelt, men kontakt mig og jeg vil give dig en uforpligtende pris.

Det var alle mine nyheder angående Biz i Polen for denne gang. Jeg har andet nyt i støbeskeen, som du også vil kunne læse om på bizipolen.dk samt på de sociale medier, som du finder links til nederst på siden. Så følg Biz i Polen der, så du ikke går glip af vigtig viden om Polen og det polske marked.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?