Nu ekspertblogger vedr. det polske marked på den største iværksætter platform i Danmark

Nu ekspertblogger vedr. det polske marked på den største iværksætter platform i Danmark september 15, 2022Skriv en kommentar
Nu ekspertblogger vedr. det polske marked på den største iværksætter platform i Danmark

Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg fra i dag er ekspertblogger vedrørende det polske marked på den største iværksætter platform i Danmark. Den hedder Amino, men det ved du nok. Du kan læse mit første indlæg her. På dansk selvfølgelig. Jeg vil på den blog og med jævne mellemrum, skrive om forskellige emner vedrørende det polske marked.

Skriver stadig tips og nyheder på andre platforme

Det betyder ikke, at jeg stopper med at skrive på min egen blog her på bizinpoland.com eller på bizipolen.dk blog. Jeg vil selvfølgelig også skrive erhvervsnyheder fra Polen på nyhedshjemmesiden. Derudover kan du også få tips og netværke med andre mennesker, der er eller vil gøre forretninger i Polen på den GRATIS facebook gruppe Business in Poland Mastermind-gruppen. Bare husk at accepterer gruppe reglerne, når du anmoder om at blive medlem.

Book en tid til en virksomhedskonsulent med en ekspert

I mellemtiden kan du læse om mine konsulentydelser osv. og bestille en tid, den første er gratis og er 15 min (20 min for Business in Poland Mastermind gruppen medlemmer) online rådgivning, hvor jeg kan høre om dine forretningsplan for den polske marked, og jeg vil fortælle dig, hvordan jeg kan hjælpe i den sag.

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser efter at have læst om det på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte mig også, hvis du vil høre mere om mine webinarer og/eller foredrag

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?