Nets køber det polske betalingsløsnings firma Polskie ePłatności

Nets køber det polske betalingsløsnings firma Polskie ePłatności oktober 29, 2020Skriv en kommentar
Nets køber det polske betalingsløsnings firma Polskie ePłatności

Der er mange forskellige betalingsløsninger i Polen og en del virksomheder er på dette marked. En af dem er det polske firma Polskie ePłatności  og Nets har netop fået godkendt deres køb af Polskie ePłatności. Det skriver Nets i en pressemeddelse.

Købsprisen er 405 mio Euro for Polskie ePłatności

Nets købte den polske virksomhed allerede tilbage i marts måned, men først nu er det 405 mio Euro store handel godkendt af de relevante polske myndigheder. Med denne overtagelse styrker Nets yderligere sin tilstedeværelse i Polen – et af de mest attraktive geografiske områder i Europa på grund af dens tocifrede vækst i kortbetalinger, Denne udvikling understøttes yderligere af statslige initiativer, der fremmer elektroniske betalingsløsninger i Polen.

Bo Nilsson, som er administrerende direktør for Nets Group, siger: ”PeP er den hurtigst voksende betalingsteknologivirksomhed i en af ​​de hurtigst voksende digitale betalingsøkonomier i Europa, og vi er blevet imponeret over PeP-teamet. Det både hvad angår deres høje kvalitet, hvad angår drift og forretningspræstationer.

Nets har også købt Dotpay

Denne overtagelse følger vores tidligere køb af Dotpay/eCard og den strategiske alliance med Przelewy24, som begge er stærke inden for e-handel. ” afslutter Bo Nilsson.

Jaroslaw Mikos, som er administrerende direktør for PeP, kommenterer: ”Vi er glade for at blive en del af en førende europæisk spiller som Nets Group. Det vil understøtte vores stærke vækst, ved at styrke vores tilbud. Sammen kan vi bruge vores kombinerede lokale kapaciteter og erfaring til gavn for vores kunder. ”

Krzysztof Kulig, som er seniorpartner hos Innova Capital, siger: ”Med Nets ‘overtagelse af PeP viser vi vores evne til at opbygge succesrige virksomheder i finanssektoren. PeP er Innovas femte succesrige transaktion inden for betalingsteknologiområdet. Under vores ejerskab er virksomheden vokset ekstremt hurtigt og er blevet en førende polsk spiller på markedet. Vi tror på, at PeP vil realisere sit betydelige potentiale i denne dynamiske industri som en del af Nets Group. ”

PeP har over 600 ansatte og forventer en nettoomsætning på omkring 55 millioner Euro i 2020.

Din webshop ind på det polske marked?

Som det fremgår blandt andet af denne artikel, så ser online handel mere og mere populært blandt de næsten 38 mio polakker. Så det er oplagt, at udvide sin webshop til det polske marked. Men der er jo altid specielle forhold på et lokalt marked og det går sig også gældende for det polske marked.

Derfor er det vigtigt med den rette rådgivning og netværk. Jeg har selv haft webshop i Polen og boet i Polen  i en meget lang årrække. Så jeg kan bidrage både med et kæmpe netværk og den rette viden samt rådgivning om online handel i Polen.

Jeg har f.eks. både brugt Dotpay og Przelewy24, både som webshop ejer og kunde på nettet. Der er som tidligere nævnt mange andre spillere på dette marked. Der har hver deres fordele samt ulemper. Men kontakt mig for et uforpligtende tilbud om min konsulentrådgivning ang. online handel i Polen.

Du kan også med fordel booke et online forløb, hvis du ved at du vil starte virksomhed op i Polen. Ser frem til, at høre fra dig og din virksomhed.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?