Kontormarkedet i Krakow er fortsat stabilt

Kontormarkedet i Krakow er fortsat stabilt august 10, 2020Skriv en kommentar
Kontormarkedet i Krakow er fortsat stabilt

Ifølge Occupier Economics-rapporten: Krakow officemarket H1 2020′ udarbejdet af konsulentselskabet Cresa udgjorde omfanget af transaktioner, der blev afsluttet i andet kvartal af 2020, næsten 52.600 kvm. Den dominerende type transaktioner var genforhandlinger (76 procent), efterfulgt af nye kontrakter (15 procent) samt udvidelser (9 procent).

Mange genforhandlinger af kontor lesingskontrakter i Krakow

De største leasingkontrakter i første halvdel af 2020 inkluderer: genforhandling af ABB-lejekontrakten i Axis-kontorbygningen (20.000 kvm), forhåndsudlejning af 14.500 kvm af en fortrolig lejer i Tertium Business Park II, en præ-lease-aftale indgået af Lufthansa Global Business Services for 8.300 kvm i kontorbygningen Wadowicka 3 (bygning B) samt genforhandling af en leasingkontrakt på 8.000 kvm af Ericsson på DOT Office E.

Mange nye udenlandske investorer på kontormarkedet i Krakow

”I andet kvartal i 2020 i Krakow kunne vi konstatere en stigning i ledige kontorbygninger og et fald i nyligt lejet plads. Mængden af ​​kontorlokaler under opførelse viser imidlertid, at byggeselskaber ikke er bange for den lavere efterspørgsel fra lejere. Derudover holder de lejepriserne på samme niveau.

På trods af at hjemmearbejdsplads modellen vinder øget popularitet, vil mange selskabers fremtid bygges på basis af arbejdspladser beliggende i moderne kontorbygninger. I denne henseende har hovedstaden i Małopolska allerede en etableret position som det stærkeste outsourcingcenter i Polen og tiltrækker systematisk mange nye udenlandske investorer, ”udtalte Karolina Słysz, Doradca, som er forretningsudviklingskoordinator i Cresa Polska i kontorets lejerepræsentationsafdeling.

Ved udgangen af ​​første halvdel af 2020 udgjorde det samlede kvm på Krakow-kontormarkedet 1,49 millioner kvm og steg med næsten 14 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Det skriver wbj.pl

Biz i Polen hjælper dig med at finde kontor i Polen

Det kan være svært at finde det rigtig kontor i Polen og det er ikke lige meget, hvor man vælger at starte virksomhed op i Polen. Der til kommer, at du bør sikrer dig at du ikke bliver fuppet af svindlerer. Det kommer jeg både ind på i min guide som følger gratis med, når du skriver dig op til nyhedsbrevet.

I et Biz i VIP tema går jeg desuden i dybden med emnet og du er også velkommen til at stille mig spørgsmål herom i f.eks. Q and A forummet. Sidst men ikke mindst, er online rådgivning desangående også muligt.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?