Kommer snart: interviews med personer som driver forretning i Polen

Kommer snart: interviews med personer som driver forretning i Polen juli 21, 2020Skriv en kommentar
Interviews med folk som laver forretning i Polen

Der kommer snart et nyt tiltag på bizipolen.dk og det er interviews med personer som driver forretning i Polen. Det vil ikke “kun” være danskere som driver forretning i Polen, men også folk fra andre lande inkl. Polen.

Folk fra forskellige brancher i Polen

De forhåbentlige mange interviews, vil blive med folk som driver forretning indenfor mange forskellige brancher i Polen. Så der vil uden tvivl også komme interviews med personer som laver forretning i Polen indenfor din branche.

Men der vil være meget at lærer, af deres og ja også mine egne erfaringer med at have en virksomhed på det polske marked. Hvilket ikke kun gælder hvis det er indenfor netop din/jeres branche.

Har du et interview ønske?

Er det nogen indenfor nogle specielle brancher som du gerne vil have at jeg interviewer, så kontakt mig bare enten direkte eller via de sociale medier. Så vil jeg gøre et ihærdigt forsøg på, at få det gjort til virkelighed.

Der er en stor sandsynlighed for at det vil ske, idet jeg efter at have boet her i så mange år har et meget stort og et fortsat voksende netværk. Men naturligvis kan det jo være, at nogen vil takke pænt nej tak.

Kræver det Biz i Polen VIP medlemskab?

Som du nok har fundet ud af, kræver flere af blogindlæggene på bizipolen.dk at du er Biz i Polen VIP medlem før at du kan læse dem. Ja, der er mange fordele ved, at være Biz i Polen VIP medlem.

Men ikke alle interviews artiklerne, vil være udelukkende forbeholdt Biz i Polen medlemmer. Det vil kun være et fåtal. Så der er med andre ord endnu en grund til at besøge bizipolen.dk og husk at jeg også tilbyder konsulentrådgivning ang. det polske marked.

Jeg giver iøvrigt også gratis viden i nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig kvit og frit her på siden. I tilgift får du min 6 siders  “De 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen guide gratis. Ordet gratis betyder iøvrigt nøjagtigt det samme på polsk som på dansk.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?