Mange udenlandske virksomheder inklusiv danske, outsourcer eller har outsourcet deres IT til Polen og det enten helt eller delvist. Det kan også være enkeltstående IT projekter.IT projekter i Polen

Årsagen til dette er ikke “kun” lavere lønninger end i hjemlandet, men også det faktum at langt størstedelen af IT udviklere i Central – og Østeuropa er bosiddende i Polen. Derudover er størstedelen veluddannede indenfor deres felt og kan begå sig på engelsk. Desuden har de en rigtig god arbejdsmoral.

Endvidere er Polen godt placeret i Europa og således er det hurtigt at komme til og fra. For eksempel tager det kun lidt over 1 time, at flyve fra København til Warszawa.

Book et møde om IT mulighederne i/med Polen på den engelske udgave af hjemmesiden her.

Hård konkurrence om IT udviklere i Polen

Det har betydet, at der er kommet en hård konkurrence om IT udviklerne i Polen. Mange firmaer hyre store og dyre rekrutteringsfirmaer for at headhunte de rigtige medarbejdere.

Men det behøver ikke, at være så dyrt og besværligt. Det gælder om, at finde folk som selv arbejder indenfor IT branchen. Hvilket jeg gør som konsulent og har arbejdet med/i virksomheder såsom IBM, KMD, Statoil (nu Cirkel K) samt SDC alle i Warszawa.

Men det behøver ikke nødvendigvis, at være i den polske hovedstad. Der er udviklere i de største polske byer, ellers havde IBM som bekendt heller ikke afdelinger i Katowice, Wrocław udover i førnævnte Warszawa.

Har kæmpe netværk i Polen

Min mange årige erfaringen gør, at jeg har et kæmpe netværk indenfor IT branchen i Polen. Hvilket gør, at jeg kan hjælpe din virksomhed med for eksempel, at finde polske medarbejdere inden for IT sektoren samt finde den rette lokation, kontorbygning mv.

Mine mange år inden for IT branchen i Polen, gør også at jeg ved hvilke fordele og ulemper der er indenfor området i Polen. En viden som kan komme dit firma til gavn.

Jeg stiller min viden og netværk til rådighed, for både store og mindre projekter indenfor området. Har det din virksomheds interesse? Så kontakt mig nu for flere informationer. Jeg giver iøvrigt også konsulentrådgivning, indenfor andre business områder på det polske marked.