Interview med skotte som sælger musikalske business events i Polen

Interview med skotte som sælger musikalske business events i Polen januar 5, 2021Skriv en kommentar
Interview med skotte som sælger musikalske business events i Polen

Så er det langt om længe, igen tid til endnu et interview med en person som driver virksomhed i Polen. Planen er at der oftere skal komme denne type interviews.  Denne gang er det Brian Allan som sælger musikalske business events i Polen. Interviewet var på engelsk og er blevet oversat til dansk af mig.

Kan du fortælle lidt om dig selv og hvorfor du flyttede til Polen ?

Mit navn er Brian Allan, jeg er skotsk. Jeg var i den britiske hær i 5 år og jeg tog til Canada i 6 år. Jeg blev sanger, lavede et par albums og havde et par sange i radioen i Canada og derefter i Skotland og jeg fik min første pladekontrakt i 2002 i Los Angeles.

Flyttede dertil i to år, og jeg begyndte at skrive med topproducenter og sangskrivere bag succeser såsom Skylar Gray, Kiss, Bon Jovi, Whitney Houston, Michael Jackson og alle de folk. Jeg flyttede til Polen i 2004, fordi jeg havde en polsk ven og han inviterede mig til at komme og besøge ham her, og jeg blev forelsket i Polen.

Derefter lavede jeg mange virksomhedskoncerter, og jeg havde min egen bar kaldet Rock i to år. Jeg plejede at arrangere live musikbegivenheder for ZuraWina og Pure Sky Club hver fredag. Det er dybest set mig, jeg er den syngende kok

Jeg blev i Polen, fordi jeg har 3 smukke polske børn, så jeg besluttede at blive her og Warszawa er mit hjem.

Hvad har ændret sig mest siden du flyttede til Polen, når det gælder forretning her?

Folk taler mere engelsk. De er lidt mere åbne over for at prøve nye ting … ikke meget, men lidt. Det er stadig meget sekulært, hvilket skyldes, at regeringen ikke er positivt stemt, overfor udlændinge. Polakker har tendens til at holde sammen. De kan stadigvæk ikke se de langsigtede forretningsfordele fremfor en hurtig fortjeneste.

Hvad laver du af forretning i dag?

Forsøger at finde online begivenheder. Hvilket er svært i betragtning af min kerneforretning kræver, at folk er sammen, så de kan synge som et kor. Det er umuligt at undervise i Zoom på grund af lag. Min første og sidste begivenhed i 2020 var for L’oreal i januar.

Wow, det er længe siden

Ja.

Hvad er fordelene ved at drive forretning i Polen?

Ingen.

Hvad er den sværeste del af at drive forretning i Polen?

Tillid. At få partnere til at se langsigtet. Ikke at have en stærk polsk partner Min tidligere finske forretningspartner sagde det bedst “Polakker tror, ​​at hvis de mister, er det OK, så længe deres partner mister mere”

Det jeg er ked af at høre det, men mange andre expat-iværksættere har en anden opfattelse. Tror du ikke, du har været meget uheldig?

Jeg tror, ​​hvad jeg skrev Bro … som selvstændig her, hvis du ikke har en stærk polsk partner, vil du  have det hårdt. Og jeg var meget uheldig

Jeg kender vellykkede expats her uden polsk foretningspartner

Det sker helt sikkert, men det afhænger også af branchen.

Hvad er de største forskelle mellem at drive forretning i Skotland/ Storbritannien og i Polen?

Sproget. Jeg havde aldrig en polsk partner her. Det er svært at prøve at tænke STORT her … Derudover elsker folk når du fejler. Meget mærkelig mentalitet for mig.
Polen minder mig meget om Japan, hvor alle siger ja til alt, da det er høfligt, men meget få følger op

Hvordan tror du det vil være at drive forretning i Polen om 5 år?

Bedre. Det bliver bedre år for år.

Bedre hvordan?

Folk begynder at tænke langsigtet. Den ældre generation, hvor de vil se en hurtig fortjeneste er langsomt ved at forsvinde.

Det var så interviewet med Brian Allan, som altså sælger musikalske business events. Tak til Brian for at deltage. Du finder hans firma hjemmeside her, hvor du kan læse mere om hans business events samt se flere billeder fra tidligere events.

Vil du også gerne starte et firma op i Polen? Så kontakt mig desangående også hvis du har brug for polske underleverandører med videre.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?