Handelsbetingelser for Biz i Polen/Biz in Poland

Version 2.0, Januar 2024

 1. Indholdsfortegnelse
 2. Introduktion til Biz i Polens/Biz in Polands handelsbetingelser
 3. Videokonsultation sessioner
 4. Business i Polen Mentor program
 5. 3.1 Konsultationstid i Business in Poland Mentor program
 6. Bookingtid og anden vigtig information
 7. Valg af den rigtige konsultation session
 8. Tidszoner og aftaler
 9. Priser og moms
 10. Aflysning og om planlægning af konsultations aftaler
 11. Digitale produkter
 12. 60-dages pengene-tilbage-garanti
 13. Ansvarsfraskrivelse
 14. Klager
 15. Ophavsrettigheder
 16. Biz i Polen/Biz in Poland og Søren Christensens ansvar
 17. Biz i Polens/Biz in Polands privatlivs- og persondatapolitik
 18. Anvendt sprog
 19. Valg af lov og værneting

1. Introduktion til Biz i Polens/Biz in Polands handelsbetingelser

Alle digitale produkter og alle tjenester, der tilbydes og sælges på bizipolen.dk og/eller bizinpoland.com eller linket til fra bizipolen.dk og/eller bizinpoland.com, tilbydes/sælges af Søren Christensen, som er ejer af begge hjemmesider og, som er en del af firmaet Søren Christensen. Firmaet er registreret i Polen under NIP (polsk momsnummer): 7010178625, Ul. Puławska 12/3, 02-566 Warszawa. 

Søren Christensen kan kontaktes på info@bizinpoland.com eller telefon +48513474209.

Online transaktioner er foretaget gennem en anerkendt og krypteret gateway af Strip og Payhip, så sikkerheden er i top. Dette er meget vigtigt for Biz in Poland!

2. Video Konsultationssessioner

Videokonsultation sessionerne vil finde sted på det tidspunkt, som er valgt i bookingkalenderen, efter at kunden har bestilt den ønskede tid i forbindelse med købet. Tiderne som kan vælges er; 30 minutter, 1 time eller 2 timer, og det er et engangskøb.

Alle konsultation sessioner, inklusiv videokonsultationer, afholdes af mig, Søren Christensen og de kan kun bookes og betales via bookingsiden, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem kunden samt mig, Søren Christensen.

Alle videokonsultation sessioner, der er booket og betalt for, afholdes som standard via Zoom, et videokonference software. Medmindre andet er aftalt skriftligt og sendt pr. e-mail til info@bizinpoland.com. Vær opmærksom på, at du er ansvarlig for at have en velfungerende internet- og Zoom-forbindelse, når mødet finder sted.

Hvis kunden ønsker at betale for og/eller booke en videokonsultation på en anden måde, eller for eksempel ønsker at have konsultationen personligt i Warszawa eller et andet sted, skal han eller hun skrive til mig, Søren Christensen på info@bizinpoland.com, og begge parter skal være enige om dette og bekræfte det skriftligt.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker konsultationen personligt, vil det være til en højere pris og skal betales forud.

3. Business i Polen Mentorprogram

Business i Polen mentorprogrammets konsultationssessioner afholdes også af mig, Søren Christensen, og er for dig, der regelmæssigt har brug for min erfaring og rådgivning vedrørende det polske marked.

Det er en service skræddersyet til dine forretningsbehov på det polske marked. Så det betyder ikke noget, om du starter en virksomhed for første gang, udvider til Polen, eller har drevet forretning i Polen i lang tid, men er stødt på visse udfordringer.

Der er 3 niveauer at vælge imellem: Basic, Pro og Platinum, som tilbyder forskellige konsultation muligheder, inklusive når det kommer til den tid, der er nødvendig pr. måned. Så du beslutter, hvad der passer bedst til dig!

Det er en månedlig abonnementsservice, som kan opgraderes, nedgraderes eller annulleres når som helst af kunden. Det kan kun bestilles via Business in Poland Mentors betalingsplan.

Ligesom ved videokonsultation sessions ydelserne, vil kunden også booke hendes/hans første konsultation session osv. efter køb af Business in Poland Mentorprogrammet, og hvad angår video software, gælder de samme betingelser som de tidligere nævnte videoforretning konsultation sessioner.

Når en session er afholdt i Business i Polen Mentorprogrammet, vil der blive aftalt, hvad kunden skal gøre indtil næste session. Det er fuldt ud kundens ansvar.

Efter hver session vil der være en kort opfølgningsdato skriftligt fra mig, Søren Christensen, vedrørende det, vi er blevet enige om, inklusiv hvornår vi har den næste session, hvis det er tilfældet, og en status på, hvor meget mentor konsultationstid du som kunde har tilbage i den pågældende måned.

3.1 Konsultationstid i Business i Polen Mentorprogrammet

Den tid, der ikke er anvendt, kan ikke overføres til den efterfølgende måned. Den skal bruges i den pågældende måned, og det er fuldt ud kundens ansvar at sikre, at den betalte tid anvendes inden for den måned.

Det er muligt at købe mere tid herfra, og det er et engangskøb, så hvis der er brug for mere tid, skal det købes igen. Hvis du ønsker at gøre dette via bankoverførsel, er det også muligt, men da skal du først skrive til mig på info@bizinpoland.com om det, og pengene skal være på min konto, før nogen ny konsultation session af enhver art kan afholdes og bookes.

Når du har bestilt ekstra tid, vil du skriftligt blive informeret om det og få en opdatering skriftlig om, hvor meget tid du har tilbage i alt.

Bemærk venligst, at dette engangskøb af tid også skal bruges inden for den måned, det er købt i, og kan ikke overføres til den næste måned, medmindre der er mindre end 5 arbejdsdage tilbage, indtil en ny måned starter.

4. Bookingtid og anden vigtig information

Enhver aftale, der laves på Biz i Polen og/eller Biz in Polands booking sider, eller på tredjepart som der linkes til, skal det ske mindst 3 arbejdsdage før den valgte aftale dato, medmindre andet er aftalt skriftligt. 

Den kan ombookes 24 timer før af kunden og/eller ejeren af Biz i Polen/Biz in Poland (Søren Christensen). Det er kun muligt at booke 60 dage frem. Hvis kunden har brug for at booke længere frem, kan han eller hun skrive til mig, Søren Christensen info@bizinpoland.com, og yderligere detaljer vil blive aftalt skriftligt.

Når booking og betaling er foretaget, er aftalen afventende, indtil jeg, Søren Christensen, godkender den. Kunder vil modtage al information vedrørende for eksempel Zoom mødedetaljer, betalinger og booking via e-mail notifikationer til den e-mail, der er angivet, da kunden foretog bookingen og betalingen. Men kunden kan selvfølgelig altid kontakte Biz i Polen for eventuelle spørgsmål vedrørende bookingen og betalingerne.

Køb af nogen af konsultations ydelserne er personligt og forbundet med kunden, der køber nogle af konsultations ydelserne. Derfor kan det ikke overdrages til andre personer eller virksomheder. Hvis jeg, Søren Christensen, mod forventning, må aflyse en konsultation session, vil den blive erstattet af en ny aftale.

Jeg, Søren Christensen, kan til enhver tid aflyse enhver aftale, og kunderne vil i disse tilfælde få deres penge tilbage, medmindre jeg finder en anden tid sammen med kunden.

5. Valg af den rigtige konsultation session

Før man vælger tidspunktet for konsultations sessionen, er det meget vigtigt, at kunden vælger den rigtige type konsultation. For eksempel kan et medlem af Business in Poland Mentorprogrammet ikke vælge 1 times Video konsultation, hvis han eller hun ikke har købt det.

I disse situationer vil den valgte konsultation session blive afvist, og kunden skal vælge en anden tid. Hvis kunden har problemer med at bruge bookingsystemet, kan han/hun kontakte mig på info@bizinpoland.com, og jeg vil foretage bookingen for kunden efter aftale med kunden.

6. Tidszoner og aftaler

Vær opmærksom på, at alle tidsrum på bookingsiderne er i Warszawa, Polens tidszone! Kunden er ansvarlig for den valgte dato og tid og skal være opmærksom på evt. tidszone problematikken, før booking og betaling foretages! Aftaledatoen kan ændres under kundens kontrolpanel eller ske skriftligt til mig, Søren Christensen på info@bizinpoland.com.

7.Priser og moms

Alle priser er inklusive 23% moms. Da både Biz i Polen og  Biz in Poland ejes og drives af det polsk registrerede firma “Søren Christensen”, behøver andre virksomheder registreret inden for EU ikke, at betale moms ved køb af services eller digitale produkter.

Dette gælder dog ikke, hvis denne virksomhed også er registreret i Polen, eller hvis det er en privatperson, der foretager købet. I disse tilfælde skal der betales moms. Det er polsk moms, der i så fald skal betales, og det er 23 procent.

Derfor skal du registrere dig som et EU-firma med et gyldigt momsnummer, hvis du skal have refunderet de 23 procent i moms. Hvis det ikke er et aktivt momsnummer, vil det ikke blive accepteret! Hvis du ikke gør det før aftalen, vil du ikke være berettiget til momsrefusion på grund af bogførings problemer.

8. Aflysning og om planlægning af konsultations aftaler

Skulle der opstå noget, så konsultations aftalen ikke kan afholdes som planlagt, vil kunden blive informeret mindst 24 timer før starten af den planlagte aftale eller så hurtigt som muligt.

Konsultation sessionerne kan derefter ombookes til en anden dag og selvfølgelig uden ekstra omkostninger. Kunden kan også ombooke aftalen 24 timer før. Hvis det er tilfældet, skal kunden informere Biz in Poland skriftligt på info@bizinpoland.com og 24 timer før aftalen er planlagt til at finde sted.

9. Digitale produkter

Alle digitale produkter er udviklet og solgt af mig, Søren Christensen, ejer af bizipolen.dk samt bizinpoland.com. De sælges også via Payhip og Stripe.

De må ikke videresælges uden min skriftlige tilladelse. Hvis de videresælges uden min tilladelse, vil personen blive retsforfulgt i henhold til polsk lov. 

Alle vilkår og betingelser vedrørende hvert produkt er beskrevet på hver af de digitale produktsider ud over de her nævnte. Ansvarsfraskrivelsen dækker også alle de digitale produkter, som jeg, Søren Christensen og bizipolen.dk/bizinpoland.com sælger.

Hvis du har problemer med et af de digitale produkter købt og solgt af mig, Søren Christensen, så kan jeg kontaktes via info@bizinpoland.com.

10. 60-dages pengene-tilbage-garanti

Hvis kunden ikke er tilfreds med Biz i Polens/Biz in Polands tjenester og/eller digitale produkter af enhver art, kan kunden benytte sig af retten til fuld eller delvis refundering. Det skal ske så hurtigt som muligt og senest 60 dage efter købet af tjenesten og/eller de digitale produkter og ske pr. e-mail til info@bizinpoland.com.

Men bemærk venligst: det skal være en meget detaljeret skriftlig og velbegrundet argumentation, hvorfor en fuld eller delvis refundering bør finde sted. Det er ikke nok bare at skrive, at du ikke kunne lide værtens stemme eller for eksempel hvis det handlede om et emne, og så klager du over et helt andet emne, der ikke engang er relateret til det specifikke produkt osv. Men ellers vil du selvfølgelig være berettiget til en refusion.

11. Ansvarsfraskrivelse

Bizipolen.dk samt Biz in Poland (bizinpoland.com) og dermed også dets ejer Søren Christensen, er på ingen måde ansvarlig for nøjagtigheden og anvendeligheden af de oplysninger, der er tilgængelige på hjemmesiden, uanset deres karakter. Fordi detaljer i love fx kan have ændret sig uden ejerens viden, da ejeren ikke er advokat eller revisor osv.

Al brug af Bizipolen.dk/bizinpoland.com, inklusiv download, adgang og brug af de oplysninger, der er tilgængelige på bizipolen/bizinpoland.com eller offline, er brugerens eget ansvar og på hans eller hendes egen risiko. Søren Christensen, ejeren af de førnævnte hjemmesider, kan under ingen omstændigheder være ansvarlig for din brug af hjemmesider samt dens indhold.

Biz in Poland/Biz i Polen og dets ejer fraskriver sig ethvert ansvar for direkte, indirekte, tilfældige og følgeskader, tabt fortjeneste, tabte muligheder eller andet tab eller skade som følge af, at du har handlet i overensstemmelse med oplysninger relateret til Biz in Polands/Biz i Polens  hjemmesider, sociale medier osv. eller Biz in Polands/Biz i Polens eventuelt ansatte eller netværk eller andre tredjeparter.

Links til andre hjemmesider er angivet som en service til brugerne af både den danske samt engelsk udgave af hjemmesiderne og har intet ansvar for indholdet af tredjeparts hjemmesider, der måske er linket til på Biz i Polen/Biz in Poland, undtagen bizinpoland.com og bizipolen.dk, som er den danske version af bizinpoland.com.

12. Klager

Klager skal indgives skriftligt med en specifik angivelse af, hvilke fejl eller mangler der gøres indsigelse imod.

13. Ophavsrettigheder

Søren Christensen og dermed Biz i Polen samt Biz in Poland har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt såvel som digitalt, som stilles til rådighed i forbindelse med webinarer, foredrag og konsultation sessioner. Ved køb opnås retten til at bruge og få adgang til materialerne. Det samme gør sig gældende, til de 3 parts websites der måtte linkes til fra begge førnævnte hjemmesider.

Brugsretten er personlig og må ikke redistribueres eller bruges i andre uddannelsesmæssige sammenhænge. Alt indhold skal behandles fortroligt og må ikke videregives eller overdrages til tredjeparter. Det må kun bruges til personlig brug. Hvis det er en gruppekonsultation aftale, er det kun de deltagende personer, der har de netop beskrevne rettigheder.

Produkter og materialer må ikke bruges til andre formål end dem, de blev købt til, herunder må de ikke bruges kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Søren Christensens firma. Søren Christensen og Biz i Polen samt Biz in Poland må ikke bruges til reklame- eller reference formål uden skriftlig tilladelse.

14. Biz i Polen/Biz in Poland og Søren Christensens ansvar

Den viden, jeg videregiver, er indsamlet gennem bøger, online medier og gennem mit netværk og erfaring. Det udtrykkes i mine egne ord samt koncepter. Jeg er heller ikke økonomisk ansvarlig for måden, du eller dit firma vil bruge eller opfatte de oplysninger, der leveres af Biz in Poland/Biz i Polen og dets ejer Søren Christensen.

Når du foretager et køb på Biz i Polen/Biz in Poland og/eller læser/se/hører oplysninger leveret af Biz i Polen/Biz in Poland og/eller af ejer Søren Christensen på bizipolen.dk/bizinpoland.com eller andre steder, accepterer du de vilkår, der er beskrevet her i ansvarsfraskrivelsen.

15. Biz i Polen privatlivs- og persondatapolitik

Biz i Polen har en detaljeret privatlivs- og persondatapolitik, som du kan læse om ved at følge linket.

16. Anvendt sprog

Disse vilkår og betingelser er, som du kan læse, udarbejdet på dansk. Engelsk vil også blive anvendt i både konsultationsaftaler, sessioner osv., men kan også være på dansk afhængigt af hver enkelt kundes ønske er. Dog vil der naturligt være ord og vendinger osv., som er på polsk.

17. Valg af lov og værneting

Tvister mellem Søren Christensen og kunden/køberen skal afgøres under polsk lov i Warszawa som første instans.

© 2024 og fremover Biz in Poland af Søren Christensen. Alle rettigheder forbeholdes. Søren Christensen, Ul. Puławska 12/3, 02-566 Warszawa, NIP: 7010178625