Jeg tilbyder udover, at være salgsagent samt mine konsulentydelser også foredrag om at drive forretning i Polen. Jeg har boet i Polen og handlet her siden foråret 2008. Så jeg har en enorm viden om Polen og om at drive forretning her, og hvordan det er anderledes end f.eks. Danmark hvor jeg kommer fra. Jeg følger også området tæt på daglig basis og skriver om erhvervsnyheder fra og om Polen.

Foredag om at drive forretning i Polen

Alle foredragene vil give dig og dit team samt organisation, et indblik i det polske erhvervsliv. Foredragne kan alle være på enten engelsk eller dansk. Det er op til dig.

Foredragssemnerne, hvor jeg giver dig værdi for pengene:

Forretning i Polen – det gode og det dårlige

Hør min historie fra starten i 2008, hvor jeg næsten ikke kendte nogen i Polen og næsten intet om at drive forretning i Polen og om selve Polen til i dag, hvor jeg har et stort netværk og stor viden om forretning i Polen.

Læs mere – Forretning i Polen – det gode og det dårlige 

IT i Polen og IT-outsoursing til Polen

Mange virksomheder outsourcer IT til Polen. Hvorfor gør de det, og hvordan er IT i Polen på daglig basis. Hvordan finder du IT-specialisert og hvor? Det og meget mere vil jeg komme ind på i dette foredrag.

Læs mere – Foredrag IT i Polen og IT outsoursing til Polen

E-handel på det polske marked – the do’s and don’ts

Der er knap 38 mio. kunder og online shopping går kun én vej, og det er op. Hvordan får man del i onlinesalget, og hvordan starter man en webshop op i Polen, især som udlænding? Hvad er the do’s and don’ts? Det svarer jeg på i dette foredrag

Læs mere – Foredrag om e-handel på det polske marked – the do’s and don’ts

Networking i Polen – the do’s and don’ts

Hvordan netværker du i Polen, hvorfor netværk aldrig har været vigtigere også i Polen, Hvad er forskellen på netværk i byerne og på landet, især som expat/udlænding.

Læs mere – Foredrag om netværk i Polen  – the does and don’ts

Enten offline eller webinar

Forelæsningerne kan holdes offline selv uden for Polen eller online som webinar via f.eks. Zoom. Det afhænger naturligvis også af den nuværende situation vedrørende pandemien i Polen og det land, hvor foredraget afholdes mv.

Sådan booker du et foredrag og hvad er priserne?

Du kan booke et foredrag ved at skrive til mig på info@bizinpoland.com og medtage, hvilket emne du gerne vil have mig til at tale om og hvornår og hvor, så svarer jeg hurtigst muligt. Priserne for mine foredrag afhænger af emnet og om det er online eller offline og det afhænger også af om det er i Polen eller i udlandet.

Bemærk venligst, at det er en god idé at booke mig flere uger før, hvis foredraget skal afholdes offline og uden for Polen.

Har du spørgsmål til mine foredrag, konsulentydelser eller salgsagentservice, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte mig.