Foredrag og webinar om forretning i Polen

– fordele og ulemper

Da jeg i starten af april 2008 flyttede til Krakow, for at starte et rekrutteringsfirma sammen med 2 andre mennesker, vidste jeg ikke meget om Polen og endnu mindre om at drive forretning i Polen. Det og meget mere har ændret sig gennem årene.Polen et godt land at investere og gøre forretning i. Professionel rådgivning

Forskellige virksomheder og byer i Polen

Jeg har siden boet i 3 forskellige regioner og byer i Polen i alt og haft et eventfirma, webshop med skandinavisk designede produkter inkl. møbler.

I dag driver jeg mit konsulentfirma fra Warszawa og videregiver min viden om do’s and don’ts i forhold til, at drive forretning i Polen.

 

 

Jeg har lært meget og hører min historie, når jeg vil fortælle dig om:

* Hvad er de største udfordringer, når du driver forretning i Polen.

* Hvad er de bedste aspekter ved, at drive forretning i Polen.

* Hvordan har det, at have en virksomhed i Polen og Polen ændret sig i årenes løb.

* Hvordan er den polske forretningskultur.

* Sådan starter du bedst op i Polen.

* Hvordan man håndterer den polske sprogbarriere samt meget mere

Jeg vil blandt andet fortælle historier fra mit eget erhvervsliv og livet generelt i Polen, som du kan lærer af. Foredraget er naturligvis set fra mit synspunkt og vil give dig et indblik i, hvordan det er at drive forretning i Polen, og hvad du skal være opmærksom på, inden du starter op på det polske marked.

Længden på foredrag og webinar samt andre detaljer

Foredraget vil tage fra 60 minutter til 70 minutter og der vil selvfølgelig være tid til spørgsmål efterfølgende i 15-30 min. Det kan være på engelsk eller dansk samt via et webinar fx. via Zoom fx eller offline.

For booking og yderligere detaljer kan du skrive til mig på info@bizinpoland.com. Jeg har også andre foredrag du kan booke; IT i Polen og IT outsoursing til Polen, E-handel i Polen – does and dont`s og om netværk i Polen. Du kan selvfølgelig også bestille en tid til en eller flere af mine mine konsulentydelser.

Hvis du er interesseret i forretning i Polen, anbefaler jeg stærkt, at du begynder at læse  erhvervsnyheder om og fra Polen.