Næsten alle mine virksomheder i Polen har været omkring e-handel på den ene eller anden måde. Jeg havde en webshop, der solgte skandinavisk designede produkter, og på min eventfirmas hjemmeside kunne kunderne bestille arrangementerne. Foredrag og webinar om E-handel på det polske marked

Endvidere kan du bestille og betale for mine konsulentaftaler vedrørende det polske marked online.

Fra et sælger- og kundeperspektiv

Desuden har jeg selvfølgelig været online kunde, siden jeg begyndte at bo her tilbage i foråret 2008. Jeg har med andre ord kendt e-handel i Polen både fra et sælger- og kundeperspektiv siden 2008!

I foredraget eller i webinaret vil jeg fortælle om:

* Hvor mange online shoppere er der i Polen samt udviklingen generelt?

* Hvad er de bedste webhoteller og betalingsgateways i Polen?

* Hvad er de største udfordringer vedrørende e-handel i Polen?

* Hvordan har e-handel i Polen ændret sig gennem årene?

* Hvordan er den polske online kundeadfærd?

* Hvad er must have og gode funktioner i en polsk webshop?

* Sådan når du de knap 38 mio. kunder i Polen

* Hvordan ser fremtiden ud for e-handel i Polen?

Og meget mere. Foredraget/webinaret giver dig information, så du kan starte op i Polen eller udvide din webshop til det polske marked.

Flere detaljer om dette foredrag

Dette foredrag vil tage cirka 60 – 70 min. plus der vil være mulighed for spørgsmål og svar på 15-30 min afhængig af antal spørgsmål mm.

Det kan være på enten engelsk eller dansk ligesom de andre foredrag, jeg tilbyder. Det kan være online som et webinar eller foredrag.

Du kan booke foredragene samt webinar, ved at skrive til mig på info@bizipolen.dk og du kan selvfølgelig også skrive til mig for flere detaljer, inden du booker webinaret/foredraget.

Rådgivning ved at udvide din webshop til Polen

Overvejer du at udvide til det polske marked, men har du brug for værktøjerne og rådføre dig med en med stor erfaring? Så book en tid nu, så du snart kan nå næsten 38 mio. kunder. Du kan selvfølgelig også kontakte mig for mere information vedrørende mine konsulentydelser.