Eurostat: Polen har EUs næsthøjeste stigning i huspriser

Eurostat: Polen har EUs næsthøjeste stigning i huspriser oktober 15, 2020Skriv en kommentar
Eurostat: Polen har EUs næsthøjeste stigning i huspriser

Eurostat,  som er EUs statistikkontor har lavet en undersøgelse som viser, at boligpriserne målt i husprisindekset i Polen steg med 10,9 procent i andet kvartal af året. EU-gennemsnittet lå på 5,2 procent og gennemsnittet i euroområdet var 5 procent sammenlignet med samme kvartal i 2019.

De 3 EU lande med de højeste stigninger i huspriser

Den højeste prisstigning ang. huspriser blev registreret i Luxembourg (13,3 procent), mens Polen havde den næsthøjeste på som nævnt. Det land i EU med den tredje højeste stigning i huspriserne er Slovakiet, hvor priserne steg med 9,7 procent.

Det største fald blev registreret i Ungarn (5,6 procent) og Cypern (2,9 procent lavere). Men det er skal understreges, at Eurostats data er et foreløbigt skøn med en høj grad af usikkerhed.

Sammenlignet med første kvartal steg priserne i EU med 1,5 procent i gennemsnit, mens det i Polen var 2 procent. Igen blev den højeste stigning registreret i Luxembourg (4,4 procent), mens det største fald i Ungarn (7,4 procent igen, baseret på et foreløbigt skøn).

Invester i det polske boligmarked

Der er mange områder på det polske marked, som er gode at investere i. F.eks aktiemarkedet eller det polske boligmarked. Som tallene fra Eurostat indikerer, er det et område i kraftig vækst og som kan give et godt økonomisk afkast.

Men det er vigtigt, at have den rette viden om ejendomsmarkedet i Polen samt rette netværk i Polen. Begge dele har jeg, grundet mine mange år i Polen. Kontakt mig nu for flere informationer desangående eller book allerede nu en online konsulentsession med mig.

Såfremt du for alvor vil ind på det polske marked og ikke nødvendigvis ind på det polske boligmarked, kan du med stor fordel vælge, det længere forløb ang. opstart af virksomhed i Polen. Du kan også læse om de forskellige b2brådgivning services som jeg tilbyder.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?