E-handelsplatformen AliExpress forventer solid vækst i Polen

E-handelsplatformen AliExpress forventer solid vækst i Polen november 24, 2020Skriv en kommentar
Top e-handelsplatformen AliExpress forventer solid vækst i Polen

Online handel i Polen buldre fremad, hvilket både Allegros vækst og Amazons tilstedeværelse i Polen viser. Den globale e-handelsplatform AliExpress er også på det polske marked og de arbejder på, at øge sin polske markedsandel og udnytte landets blomstrende e-handelsmarked, det sagde selskabets administrerende direktør for Central- og Østeuropa Gary Topp i går.

I et interview med det polske presseagentur PAP sagde Topp, at hvis AliExpress fortsætter sin strategi om at fokusere på “det grundlæggende” i et bredere produktudvalg, bedre priser og service af højere kvalitet, vil virksomhedens markedsandel fortsat vokse stærkt, som det har gjort de sidste tre år. Han fortsatte med at beskrive Polen som “en langsigtet forpligtelse” for AliExpress.

Polens e-handelsmarked vil vokse hurtigere

Gary Topp tilføjede, at han mener, at Polens e-handelsmarked vil vokse hurtigere end mange andre i Europa på grund af “meget gode” forhold som øget konkurrence og stærk logistik og betalingsinfrastruktur. Han sagde også, at e-handelsmarkedet har fået et løft grundet pandemien.

Tre dages levering med AliExpress

Ifølge Topp er AliExpresss strategi for 2021 fortsat, at forbedre brugeroplevelsen med et øget udvalg af produkter til rådighed til tre dages levering samt sigte på, at 70 procent af den grænseoverskridende handel skal leveres inden for 15 dage. Virksomhedens regionale chef erklærede, at AliExpress også ville arbejde hen imod at tilføje en afbetalingsfunktion til sin platform, da dette er en populær tjeneste hos virksomhedens konkurrenter.

Din webshop på det polske marked

Det er korrekt og det er ikke bare deres konkurrenter, da det er kutyme at have en afbetalingsfunktion i en polsk webshop. Det er bare en af de ting som du skal have for øje, når du vil indtage det polske marked og få adgang til de ca. 38 millioner mulige kunder i Polen.

Den konsulentrådgivning kan jeg give, bl.a. da jeg selv har haft en webshop her i Polen. Så book nu en online session, så du kommer godt i gang med f.eks. din webshop i Polen eller kontakt mig for flere informationer. Ovenstående billede er iøvrigt fra AliExpress kontor i Kina.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?