Disse produkter vil være gode at importerer til Danmark fra Polen

Disse produkter vil være gode at importerer til Danmark fra Polen juli 20, 2020Skriv en kommentar
Importerer fra Polen til Danmark

I et tidligere indlæg skrev jeg om, hvilke produkter og serviceydelser som mangler på det polske marked og dermed en god forretningsmulighed evt. for dit firma.

Denne gang vil jeg komme med mit kvalificeret forslag til, hvilke produkter som vil være gode at importerer til Danmark.

Polske pølser er i verdensklasse!

Hvis du er til mad som smager og til høj kvalitet, så bør du unde dig selv at spise en polsk pølse. En gennnemsnitlig polsk pølse svarer i ine smagsløg til det bedste du finder i Danmark.

Du kan naturligvis også finde dårlige polske pølser, men så er det fordi du køber dem i et lavpris supermarked. Men de fleste pølser i Polen smager fremragende intet mindre. Derfor vil de også gå som varmt brød i Danmark og produktionsomkostningerne er som bekendt lave i Polen.

Reasturanter og et supermarked som f.eks. Irma vill uden tvivl gerne have disse kvalitets pølser fra Polen på deres hylder.

Polsk øl er også rigtigt godt og en god idé at importerer

Et andet produkt som vil gøre sig godt på det danske marked er polsk øl. Der er mange gode øl i Polen ikke “blot” fra mikrobryggerier, men også fra de mere mainstream.

En af årsagerne til den gode smag er, at polske øl generelt set har en lidt højere alkoholprocent og det medvirker til en kraftigere smag. De polske øl går iøvrigt meget godt i spend med de pølser som jeg nævnte før.

Træ, stål og andre byggematerialer er billigere i Polen

Det kommer nok ikke som den største overraskelse at byggematerialer, såsom træ stål mv. er billigere i Polen end i f.eks. Danmark. Så det kan være en god idé, at importerer det til Danmark. Dog bør du regne på om det kan betale sig. Men der kan du jo tjekke transport omkostningerne.

Juice med smag som endnu ikke er på det danske markedet

Noget af det da overraskede mig, da jeg i sin tid flyttede til Polen var alle de forskellige slags af juice som er i Polen. Juicy med vindruesmag, banansmag, solbær juice osv. Det er produkter som højst sandsynligvis også vil kunne begå sin på det dansk marked.

Der er naturligvis også flere andre produkter som du bør overveje at importerer, nye mærker af vodka f.eks.

Hjælp til at importerer polske produkter til Danmark

Er der nogle polske produkter som du gerne vil importerer til det danske marked? I så fald tilbyder jeg, at hjælpe dig med at finde polske levarandører, med de pågældende produkter.

Skal du i den forbindelse, have hjælp med eksport reglerne i Polen, ja så sætter jeg dig meget gerne i kontakt med advokater i mit polske netværk. Book en business i Polen session, så jeg kan rådgive deig om det.

 

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?