Biz i Polen disclaimer

[vc_row equal_height=”yes” content_placement=”top” css=”.vc_custom_1590594260677{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1590592497238{background-color: #ffffff !important;}”]Biz i Polen (bizipolen.dk) er på ingen måde ansvarlig for nøjagtigheden og anvendeligheden af ​​websitets tilgængelige information, uanset dens art.Disclaimer business i Polen

Al brug af bizipolen.dk, herunder download, adgang og brug af de oplysninger, der stilles til rådighed på bizipolen.dk, er brugerens eget ansvar og på egen risiko . Biz i Polen kan under ingen omstændigheder være ansvarlig for din brug af hjemmesiden samt dens indhold.

Biz i Polen og dets ejer fraskriver sig ethvert ansvar for direkte, indirekte, tilfældige og følgeskader, mistet fortjeneste, mistede muligheder eller andet tab eller skade som følge af at du har handlet i henhold til information relateret til bizipolen.dk websteder, sociale medier osv. eller Biz i Polens evt.medarbejdere eller netværk.

Links til andre websteder leveres som en service for brugerne af bizipolen.dk. Biz i Polen har intet ansvar for indholdet af tredjepartswebsteder, der kan være linket til på bizipolen.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Gå ikke glip af nogen event, rabat eller vigtig gratis viden!

Ingen spam osv. og du kan altid afmelde dig. Bemærk venligst, nyhedsbrevet er på engelsk og er fra den engelske udgave af mit website.