Den polske industri vokser på trods af coronavirussen

Den polske industri vokser på trods af coronavirussen november 10, 2020Skriv en kommentar
Den polske industri vokser på trods af coronavirussen

Flere brancher i Polen er ramt på økonomien, som følge af coronavirussen og derfor får flere polske firmaer nu også økonomisk støtte. Men i den polske industri, ser det ud til ikke at være nødvendigt. I hvertfald på nuværende tidspunkt.

Polens Purchasing Managers (PMI) stod på 50,8 point i oktober 2020 og forblev på samme niveau sammenlignet med september, rapporterede det økonomiske forskningsfirma IHS Markit forleden.

PMI er en sammensat indikator for produktionsresultater, evalueret på baggrund af nye ordrer, beskæftigelse, produktion, indkøbslager og leverandørers leveringstid. Ethvert tal, der er større end 50,0, indikerer en samlet sektor forbedring.

Den polske industri øgede sin eksport

Ifølge de seneste PMI-undersøgelsesresultater forbedredes de økonomiske forhold i den polske industri igen i oktober. Beskæftigelsesfrekvensen var den stærkeste i to år, mens eksporten steg mest i næsten tre år, viser forskningen.

“Genopretningen i industrien blev dog bremset, af et fald i nye ordrer forårsaget af en svækket indenlandsk efterspørgsel under pandemien. Produktionen fortsatte med at stige, dog i et langsommere tempo end en måned tidligere, og prognoserne for de kommende 12 måneder forværret er, ”sagde Markit.

Forfatterne rapporterede, at den polske industriproduktion i oktober steg for fjerde gang i træk. Tempoet i væsten aftog imidlertid for tredje gang siden juli-rekorden og var meget langsomt.

Polske leverandører til din virksomhed?

Måske vil du også gerne have polske leverandører fra f.eks. den polske industri til din virksomhed. I så fald kan jeg og Biz i Polen hjælpe også hvis det drejer sig om andre brancher end den polske industri.

Kontakt mig nu og få et uforpligtende tilbud på konsulentrådgivning desangående, eller på et andet område vedr. konsulentrådgivning om det polske marked.

Vil du gerne udvide din forretning til også, at ombefatte det polske marked. Så anbefaler jeg kraftigt mit opstarts af virksomhed i Polen forløb. Det sikrer at du og dit firma kommer godt fra start på det polske marked, inkl. undgår de faldgruber som der er i Polen. Jeg tilbyder flere former for rådgivning og praktisk hjælp.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?