Danske CARL HANSEN & SØN åbner flagstore butik i Warszawa i dag

Danske CARL HANSEN & SØN åbner flagstore butik i Warszawa i dag december 10, 2020Skriv en kommentar

Der har i de sidste mange år været flere og flere danske virksomheder, som enten outsoucer til Polen, f.eks. deres IT eller åbner butikker i Polen. Det meget anerkendte danske design virksomhed CARL HANSEN & SØN gør det sidst nævnte i dag. Det skriver den danske ambassade blandt andet på deres Twitter profil.

Fin Warszawa adresse

CARL HANSEN & SØN har klogt valgt, at lægge deres flagstore butik i Warszawas centrum.  Det fremgår af deres hjemmeside, adressen er plac Powstańców Warszawy 9 og er i hjertet af den polske hovedstad. På deres hjemmeside, kan du også læse om deres åbningstider.

Den hædrekronede danske design virksomhed som er stiftet i 1908, har med andre ord valgt en anden tilgang end det andet danske designfirma BoConcept, som ikke har til huse i centrum af Warszawa. Men til gengæld har de flere butikker og ikke “bare” i Warszawa. Men over hele Polen.

Skandinavisk design sælger også i Polen

Det vil uden tvivl blive en succes for CARL HANSEN & SØN, eftersom de sælger skandinavisk design og det er meget populært i Polen. Desuden har det danske design firma også den store fordel, at de sælger møbler fra meget kendte danske designere. Det er blandt andet møbler fra Arne Jakobsensen, Hans J. Wegner, Børge Mogernsen samt Nanna Ditzel.

Udover Warszawa er CARL HANSEN & SØN flagstore butikker også, at finde i flere andre storbyer verden over. De er blandt andet i Paris, London, San Francisco, Tokyo samt Millano.

Åben butik og firma i Polen

Vil du og dit firma, som de danske design firmaer og mange andre andre danske virksomheder, også gerne ind på det polske marked? I så fald kan jeg hjælpe dig og din virksomhed, både med praktisk hjælp og konsulentrådgivning. Du kan kontakte mig for flere informationer eller f.eks. book et enkelt møde eller benyt Biz i Polens opstart af virksomhed i Polen forløb.

Billedet er venligst udlånt af CARL HANSEN & SØN.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?