Coronavirussen giver boom i Polens hjemmearbejdspladser og er populært

Coronavirussen giver boom i Polens hjemmearbejdspladser og er populært september 7, 2020Skriv en kommentar
Coronavirussen giver boom i Polens hjemmearbejdspladser og er populært

Antallet hjemmearbejdspladser har i Polen oplevet et boom, ligesom i mange andre lander inklusiv Danmark. Det skyldes naturligvis coronavirussen og nu er der kommet nogle tal desangående.

Rekrutteringsfirmaet Michael Page har i den forbindelse spurgt polske medarbejdere om deres arbejde under lockdown perioden og hvordan de vurderede deres oplevelser i forbindelse med hjemmearbejdspladser.

67 procent havde hjemmearbejdspladser under lockdown i Polen

Så mange som 67 procent af de adspurgte indrømmede, at de arbejdede ikke på kontoret under lockdown i Polen 73 procent af dem kunne udføre deres opgaver i såkaldte fleksible timer. Næsten 13 procent af respondenterne havde reduceret arbejdstid, viser undersøgelsen, der blev gennemført mellem Juli og August 2020.

Det viser sig, at polakkerne tilpassede sig den nye virkelighed og hurtigt blev vant til at bruge hjemmearbejdspladser De fleste af dem mener, at det at arbejde hjemmefra har enten opretholdt status quo eller forbedretkvaliteten af ​​arbejdet. 37 procent af de adspurgte oplyste, at det gør arbejdsdagen mere fleksibel og ved at indføre hjemmearbejdspladser øges produktiviteten.

52 procent af polakkerne bemærkede dog ikke nogen forskel i arbejdets effektivitet ifølge.

Hjemmearbejdspladser er ikke for alle viser undersøgelsen

”At arbejde hjemmefra kræver større selvdisciplin og uafhængighed og er på en måde en tillidserklæring til medarbejderen. En person, der udfører deres opgaver eksternt, har mere frihed og fleksibilitet, hvilket for nogle kan vise sig at være en drivkraft for øget handling. Det er dog værd at huske, at ændringen af ​​arbejdsmodellen og den manglende kontrol samt behovet for at organisere dagen uafhængigt, ikke er godt for alle medarbejdere.

En ud af ti respondenter bemærkede, at arbejde hjemmefra mindskede deres produktivitet, og en ud af tre (33 procent) indrømmede, at de fandt det vanskeligt at tilpasse sig den nye rutine ang. det at skulle arbejde hjemmefra, ”kommenterede Magdalena Wołowiec som er Senior Marketing Executive hos Michael Page. Det skriver wbj.pl.

Hvorvidt hjemmearbejdspladser bliver kutyme fremover, er svært at sige helt skråsikkert. Men virussen ser ikke ud til foreløbigt, at slippe sit tag op verden. Derudover er der penge, at sparer for virksomhederne også i Polen, ved at lade folk arbejde hjemmefra. Så hjemmearbejdspladser, ikke mindst indenfor IT området er kommet for at blive også i Polen.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?