Konsulentrådgivning om business i Polen

Har du et specifikt problem du ønsker at blive løst, eller få mere information om et emne vedrørende din virksomhed i Polen, eksempelvis om underleverandører i Polen etc.? I så fald vil jeg anbefale dig, at booke mig i en time for Business i Polen konsulentrådgivning. 

Rådgiving om business i Polen

Flere emner ang. forretning i Polen kan selvfølgeligt blive vendt i en af disse sessioner. Det kommer selvsagt an på emnet og hvor omfangsrigt det er.

Har du f.eks. meget specifikke spørgsmål såsom konkret lovgivning indenfor en niche og jeg ikke ved det på stående fod, vil jeg uden ekstra betaling undersøge det og/eller henvise dig til en af mine mange kontakter, i mit efterhånden meget store netværk.

Vil du derimod have hjælp til de mange forskellige detaljer, i forbindelse med opstart af en virksomhed i Polen bør du booke Start op firma i Polen forløbet.  

Hvordan foregår business i Polen konsulentrådgivning?

Før sessionen er det bedst du skriver til mig på info@bizipolen.dk, om hvilket eller hvilke emne(r) du gerne vil have bliver drøftet og gerne et par dage i forvejen. Du kan også evt. bruge chat funktionen, som du finder på alle sider og artikler.

Derefter vil jeg forberede min feedback til dig, og på denne måde sikrer vi, at sessionen bruges på den mest effektive måde for dig og din virksomhed. Det er altid 1 til 1 sessioner med mindre andet er valgt (se nederst). 

Rådgivningen foregår altid online enten via Zoom eller Skype. Sessionen er på max 1 time og din investering er 629 kr plus moms (ingen moms hvis dit firma er registeret indenfor EU minus Polen).

Kan flere deltage i en Business i Polen konsulentrådgivinings session?

Som udgangspunkt er alle konsulentrådgivingsessioner som ovenstående eller Start op firma i Polen forløbet 1 til 1 sessioner. Men måske du har en eller flere forretningspartnere som gerne vil deltage. I så fald er prisen 2499 kr plus moms (ingen 23 procent polsk moms hvis din virksomhed er registeret indenfor EU minus Polen).

Sessionen for teams foregår på samme måde som en til en sessioner, bortset fra at team sessioner kan tage op til 1 1/2 time. Det skyldes, at der skal være plads til flere spørgsmål mv. og med flere deltager tager det selvsagt mere tid end ved 1 til 1 Business i Polen konsulentrådgiviningssessionerne.

Prisen er den samme hvad enten du er 2 eller 10 deltagere. Hvis I er flere end 10 personer kan det også arrangeres. I kan kontakte mig og vi aftaler så de nærmere detaljer.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?