Har du et specifikt problem du ønsker at blive løst, eller få mere information om et emne vedrørende din virksomhed i Polen, eksempelvis om underleverandører i Polen etc.? I så fald vil jeg anbefale dig, at booke mig i en time for Business i Polen konsulentrådgivning

Rådgiving om business i Polen

Flere emner ang. forretning i Polen kan selvfølgeligt blive vendt i en af disse sessioner. Det kommer selvsagt an på emnet og hvor omfangsrigt det er.

Har du f.eks. meget specifikke spørgsmål såsom konkret lovgivning indenfor en niche og jeg ikke ved det på stående fod, vil jeg uden ekstra betaling undersøge det og/eller henvise dig til en af mine mange kontakter, i mit efterhånden meget store netværk.

Vil du derimod have hjælp til de mange forskellige detaljer, i forbindelse med opstart af en virksomhed i Polen bør du booke Start op firma i Polen forløbet.  

Hvordan foregår konsulentrådgivning?

Når du booker er der et felt hvor du kan skrive, hvad du gerne vil have vendt under mødet. Du booker mødet på den engelske version af hjemmesiden. Du kan også evt. bruge chat funktionen, som du finder på alle sider og artikler.

Derefter vil jeg forberede min feedback til dig, og på denne måde sikrer vi, at sessionen bruges på den mest effektive måde for dig og din virksomhed. Det er altid 1 til 1 sessioner med mindre andet er valgt (se nederst). 

Rådgivningen foregår altid online enten via Zoom. Sessionen er på max 1 time. Flere informationer, der hvor du booker mødet.

Kan flere deltage i en Business i Polen konsulentrådgivinings session?

Som udgangspunkt er alle konsulentrådgivingsessioner som ovenstående eller Start op firma i Polen forløbet 1 til 1 sessioner. Men måske du har en eller flere forretningspartnere som gerne vil deltage. I så fald skal du booke gruppe muligheden.

Sessionen for grupper foregår på samme måde som en til en sessioner, bortset fra at gruppe møderne kan tage op til 1 1/2 time. Det skyldes, at der skal være plads til flere spørgsmål mv. og med flere deltager tager det selvsagt mere tid end ved 1 til 1 Business i Polen konsulentrådgiviningssessionerne.