Amazon: yderligere 500 arbejdspladser på vej til Polen

Amazon: yderligere 500 arbejdspladser på vej til Polen juli 29, 2020Skriv en kommentar
Amazon ansætter snart 500 flere i Polen

Mange store internationale virksomheder flytter store dele af deres organisationer til Polen. JP Morgan har f.eks. gjort det og Microsoft ligeså og sidstnævnte vil iøvrigt investere flere mia. i deres polske afdeling.

Amazon har også fundet ud af, at der mange fordele ved at drive forretning i Polen. De er allerede repræsenteret i Polen og Amazon vil som Microsoft og andre store firmaer, investere mere i Polen. Det skriver flere polske medier.

Snart 1300 Amazon arbejdsplader i Polen

Yderligere 500 arbejdspladser er på vej i Polen beretter Amazon. De skal efter planen oprettes indenfor et år i Lodz. I den forbindelse udvides Lodz-filialen i det amerikanske selskab med 33 tusind kvadratmeter. Det er som en del af Amazons tredje fase af  deres investeringsplan i et e-handelslogistikcenter  i Łódź. De 500 ekstra jobs i Polen,  vil dermed blive øge Amazons medarbejderstab  til 1300 personer i Polen

Det er selvsagt noget som glæder borgmesteren i Lodz. Hun udtaler ” denne investering er af særlig betydning, fordi den implementeres i en meget vanskelig tid – både for erhvervslivet og medarbejderne. Under coronavirus-epidemien, har mange virksomheder reduceret beskæftigelsen, reduceret lønninger eller suspenderet gennemførelsen af ​​planlagte investeringer.

Derfor er de nyoprettede job nu så vigtige, fordi de betyder en øget beskæftigelsesmulighed og en indkomstskilde for mange familier i Łódź”, slutter Hanna Zdanowska, borgmester i byen Lodz.

Amazon logistikcenter i Polen på i alt 73000 kvm

Den internationale virksomhed med verdens rigeste mand Jeff Bezos ( med danske aner iøvrigt) i spidsen, har altså sore planer for dem selv og Polen i almindelig og Lodz i særdelshed. Men det er ikke overraskende, idet et nyt logistikcenter i Łódź med et areal på 40.000 kvm kvm åbner i August i år. Med andre ord i næste måned!

De skal så lægges til de førnævnte 33000 kvm, som planlægges at stå færdigt inden for et år. Det amerikanske firma er ikke overaskende allerede begyndt, at rekruttere nye medarbejdere i Polen. De ansatte i logistikcentret i Łódź er blandt andre ingeniører, HR folk samt finansspecialister.

Outsourcing til Polen er en rigtig god idé – få professionel rådgivning

Vil du også gerne outsource din virksomhed som Amazon og en lang række danske virksomheder. enten helt eller delvist? Så book en  konsulentrådgivningssession, så du kommer godt i gang på det polske marked. Jeg har især min ekspertise indenfor IT outsourcing, da jeg udover businesskonsulent også er b2b IT konsulent.

I Biz i Polen VIP medlemsklubben, vil der desuden være et dybdegående tema om outsourcing til Polen. Så meld dig til det nu. Du er selvsagt også velkommen til, at kontakte mig for at høre nærmere herom.

close
Konsulentrådgivning om det polske marked

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Få gratis guiden til de 10 vigtigste trin før du starter en virksomhed i Polen (6 sider).

Jeg spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del viden - del siden

Vil du gerne have 38 mio. potentielle nye kunder?